Det hører til sjældenhederne at det sker, men i den forgangne uge er det lykkedes to deltagere at opnå det nøjagtigt samme antal point i ugekonkurrencen. Endda via forskellige tip.

"frodev" startede ugen som lyn og torden og lå efter torsdag klart i spidsen med fire fuldtræffere af fire mulige - alle sat med X som tegn. Fredag glippede med et fransk kryds-tip, mens lørdag igen sad i det gode hus med uafgjort mellem Vålerenga og Fredrikstad. Søndag afholdte "frodev" sig fra tip.

"mc.city" viste sig også i ugens løb at have hang til de uafgjorte, men forsøgte sig også med et par bud på en vinder, dog var det krydserne der i den forgangne uge gav den største pointhøst. Modsat "frodev" valgte "mc.city" at benytte sig af retten til et tip søndag, og det skulle vise sig at være klogt.

Tippet var X i Esbjerg mod FC Nordsjælland, og med 15 minutter igen udlignede Martin Bernburg Esbjergs 1-0 føring, og sendte 3,40 point ind på kontoen hos "mc.city". Dette var lige nøjagtig det der skulle til, for at "mc.city" selv kunne opnå uafgjort i kampen mod "frodev".

Dog er uafgjort elimineret som tegn i OddsXpert. En lodtrækning har derfor afgjort, hvem af de to duellanter der skulle løbe med præmien. Vi ønsker derfor "mc.city" tillykke med ugesejren, og 500 kr. indsat hos præmiesponsoren Sportingbet!

<h2>Månedskonkurrencen</h2>
I juli måneds afdeling af OddsXpert var afgørelsen tæt, dog ikke så tæt som i ugen. Mellem anden- og trediepladsen var der blot 0,01 point.
På topplaceringerne gik der taktik i den til sidst, hvor flere mulige vindere afstod fra at afgive tip, i håb om, at ikke for mange ramte korrekt søndag. Af og til kan dette vise sig at være en klog beslutning, men det kan også være farligt at lade skæbnen ligge i andres hænder. I denne omgang viste det sig dog nyttigt. Især for "egblpt" som lå stille på månedens fire sidste dage, og alligevel trak en andenplads hjem.
Vinderen af måneden blev "osteting" som med 16,55 point holdt en komfortabel afstand ned til de øvrige konkurrenter. Vinderplaceringerne fordeles således:
1 - 1.200 kr: osteting, 16,55 point
2 - 800 kr: egblpt 13,44 point
3 - 500 kr: lytter 13,43 point
4 - 300 kr: juel98 12,90 point
5 - 200 kr: jmc7913 12,26 point

Alle vindere bliver kontaktet direkte af BetXpert!

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence, hvor der er en skandinavisk palette af fodbold på programmet:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.