Der blev vendt godt og grundigt op og ned i toppen af OddsXpert, da de danske SAS-Liga mandskaber indtog plænerne i forårets anden runde. På Casa Arena i Horsens indtraf halvsæsonens første store overraskelse, da den hjemvendte frelser Besart Berisha afgjorde kampen mod topholdet OB med to scoringer i 2-1 sejren. Dermed gav han AC Horsens en god start på et vigtigt forår, hvor kampen mod nedrykning bliver hård.

Bunden i SAS Ligaen blev altafgørende for toppen i OddsXpert, da "bensoren" havde tippet OB i denne kamp, mens "Beyer" havde sat sin lid til de gule. Det uafgjorte resultat kunne ingen af de to bruge til noget, men Berishas afgørende scoring gav "Beyer" 5,20 point til ugekonkurrencen og bragte ham op på samlet 9,28 point. "bensoren" blev den store taber, da han senere på dagen måtte se sig passeret af "mrvegas" der med et X i topbraget på heden mellem FC Midtjylland og Brøndby hentede de fornødne point til at gå ind på den præmie-givende andenplads.

Dermed går førstepræmien på 700 kr. til "Beyer" og andenpræmien på 300 kr. til "mrvegas". Præmierne indsættes på en spillekonto hos præmiesponsoren Sportingbet.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så let deltager du
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge det tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.