Af og til kan det betale sig at være cool og afstå fra at spille i OddsXpert. Det var uge 11 et eksempel på. Efter 6 rigtige tegn og 9,12 point valgte "perkjeldal" den tilbagelænede løsning og undlod at tippe søndag. Tilbage var blot at vente og se, om forfølgerne ville ramme den helt store overraskelse.

Det gjorde de ikke, eftersom Real Madrid tog den forventede hjemmesejr over Malaga. OddsXpert havde skam nogle flotte odds i posen denne søndag, men 4,2 for Mainz-sejr over Schalke 04 og 3,3 for krydset i Esbjerg-Brøndby var altså ikke helt nok. "AaBIshockey" kom op på 8,2 via Mainz - men det var ikke nok til mere end andenpladsen, eftersom perkjeldal jo undgik at bruge det point, et tip koster. Havde han spillet og ramt forbi, var han endt på 8,12...

Som OddsXpert i uge 11 får perkjeldal 500 kroner indsat på sin konto hos Sportingbet. BetXpert ønsker tillykke - og sender en mail med detaljerne.

Ugens OddsXpert kåres hver søndag, og når måneden er omme uddeles desuden præmier til de 3 bedste sammenlagt - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

I månedskonkurrencen for marts ligger perkjeldal et godt stykke nede i feltet med i alt 5,12 point - han havde altså minuspoint før uge 11. I spidsen ligger "Ringo" med 10,59, mens sidste uges nr 1 "Hans" er gledet ned på andenpladsen med 10,02.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Månedskonkurrencen for marts er i fuld gang, men intet er afgjort, og i dag starter vi på en frisk med endnu en ugekonkurrence.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...

Forum-konkurrence

I vores ugentlige forum-konkurrence har vi udtrukket vinderen for uge 11: "xlomn"

Han får 200 DKK indsat på sin spillekonto hos vores forum-sponsor Betandwin, som hver uge stiller dette beløb på højkant til lodtrækning blandt alle forumbrugere med konstruktive indlæg i mindst 3 tråde i forum i løbet af ugen.

Med "konstruktive" menes indlæg der er brugbare for de øvrige brugere af forum.

Vi ønsker tillykke til xlomn - som vil blive kontaktet direkte af os vedr. præmiens udbetaling.

Ved udgangen af marts uddeler vi og Betandwin endvidere 5 x 300 DKK til de 5 forum-brugere som i løbet af måneden har bidraget med konstruktive indlæg i flest debat-tråde i BetXpert.com forum. Ved lighed mellem flere brugere vil det være det totale antal indlæg i løbet af måneden der bestemmer fordelingen af indlæg.