Det lå og summede i luften, da FCN lørdag bragte sig foran 1-0 på Brøndby stadion: Et topholds comeback. Kendetegnende for et ægte tophold er evnen til at vinde i modvind og komme igen når man pludselig kommer bagud. På et par gyldne minutter vendte Vestegnens drenge 0-1 til 2-1 og tog med sejren over på ligaens førsteplads (indtil OB søndag tog duksepladsen tilbage). 2-1 sejren udløste et handicap-kryds i OddsXpert til pæne 3,60 til de der havde satset på en smal sejr. Mange havde tippet på en storsejr til Brøndby, heriblandt ugens nummer to, "wingback".

"wingback" kan dog glæde sig over, at vi i sidste uge satte præmierne op for OddsXpert. Derfor kan han trøste sig med 300 kr. indsat på en Sportingbet konto, mens "kaare_moller" på førstepladsen kan gnide sig i hænderne og modtage 700 kr.

Vinderne vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.