Det startede med et tip på det uafgjorte resultat i sidste uges mandagskamp i SAS-ligaen mellem AGF og Vejle, og sluttede i går med et sats på en handicap-sejr til Brøndbu i den sene SAS-Ligakamp mellem mod AGF. Selvom det kan tyde på at denne uges vinder har en god evne i at tippe resultater der vender smilet i Århus, har denne også udvist evner udi europæisk topfodbold, samt dansk håndbold. Blandt andet blev det til et X mellem Juventus og Chelsea i Champions League (3,10) og en overraskende udesejr til Liverpool over Manchester United (4,20).

I alt blev det til 13,10 point for syv afgivne tip. Der var ikke så meget slinger i valsen, for "Alonso" satte samtlige tegn korrekt. På andenpladsen finder vi "Husika" der med ét fejlslagent tip på en sejr til Atletico Madrid ude mod Porto i Champions League måtte se sig slået med en margin på 2,10 point.

"Husika" belønnes dog for sin andenplads, og kan indkassere 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto. Ugevinderen "Alonso" tager toppræmien på 700 kr. og har dermed lidt ekstra at placere på den kommende uges spændende sportsbegivenheder, der omfatter semi-finaler i AL-Bank Ligaen i ishockey, UEFA Cup 1/8-delsfinaler og den afsluttende uge i ATP- og WTA-turneringen i Indian Wells.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så let deltager du
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge det tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.