Efter to spanske mesterskaber i træk er Barcelona under stærkt pres i denne sæson hvor holdet pt må tage til takke med andenpladsen efter Real Madrid.

Men så må Barcelonas fans jo vise flaget. Det gjorde OddsXpert-deltageren "Barca." med en suveræn førsteplads i konkurrencens uge 44. Med 13,7 point var han hele 4,65 foran nr 2 ("fabriz").

Blandt Barca.´s fuldtræffere var Lech Poznans Europa League-sejr over Manchester City, til odds 5,0.

Præmievindere, uge 44

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Barca., 13,7 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): fabriz, 9,05 point

De øvrige 383 deltagere i uge 44 må prøve igen i denne uge.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.