Vi står foran en interessant Superliga-runde, der måske kan sætte kursen for sæsonen. FCK og Brøndby står med svære udekampe, og får FCM en sejr mod FCV?

Vi er nået igennem de første 8 spillerunder i en Superliga-sæson, der igen virker til at blive fuld af overraskelser og sensationer. Vi begynder snart at kunne komme med nogle konklusioner og finde frem til, hvilke mandskaber, der skal kæmpe om mesterskabet og nedrykningspladserne.

Der er kommet stor fokus på Brøndby, der fik pustet nyt liv i Superligaen ved at hente Johan Elmander og Daniel Agger tilbage til Vestegnen.

Men det er dog oprykkerne Hobro, der har stjålet overskrifterne og leveret en række uforudsigelige pragtpræstationer og de indtager lige nu en forrygende 4.plads, der vil sende den lille klub ud på europæiske eventyr.

Vender nedturen for AaB eller bider Randers sig fast i toppen?

Vi starter dog denne Superliga-runde lidt længere nordpå, hvor det ikke går helt efter planen for Kent Nielsen og hans AaB-mandskab. De forsvarende mestre skal op imod et Randers-mandskab, der har overgået alle forventninger og placeret sig på andenpladsen.

AaB er favoritter, men Randers har tanket godt med selvtillid efter de bl.a hentede en sejr på Brøndby-sejr. Kan Randers snuppe en overraskende fredagssejr på Nordjyske Arena?

Fredag 26. september kl. 18:30

AaB Uafgjort Randers
2,20 3,45 3,65
Betsafe
Tipico
Danske Spil

Stor tiltro til FCK-sejr

FC København skal bygge videre på deres 1-0 sejr over rivalerne fra Brøndby. Da FC Midtjylland samtidig tabte deres kamp i Farum mod FC Nordsjælland, så kan Ståle Solbakken nu konstatere, at der er 7 point op til førstepladsen.

Hel 78% af Unibets kunder har da også fidus til at FC København vinder kampen, mens kun 4% har bettet på hjemmesejren.

Men det er nu en ganske særlig kamp for Marvin Pourie, der nu kan forsøge at vise Ståle Solbakken, at der skam er masser af mål i støvlerne hos den nye SønderjyskE-angriber.

Var det en fejl at kassere Pourié eller kan FCK få gang i offensiven og finde vejen til netmaskerne mod de hårdt-arbejdende SønderjyskE-spillere?

Lørdag 27. september kl. 15:00

SønderjyskE Uafgjort FC København
4,40 3,70 1,95
Danske Spil Danske Spil
Unibet

Bliver Silkeborg efterladt som bundprop?

Der er dømt oprykker-brag, når Silkeborg tager imod Hobro i lørdagskampen. Silkeborg er havnet på sidstepladsen og har blot scoret 3 sæsonmål, mens Hobro har vist gode defensive takter og skarphed i kontra-fasen. Så det ligner umiddelbart et meget tæt opgør, der med en udesejr kan sende Silkeborg i nedrykningspanik.

Tager Hobro også point på Maskot Park eller får Silkeborg en tiltrængt sejr?

Lørdag 27. september kl. 17:00

Silkeborg Uafgjort Hobro
2,60 3,40 3,10
Danske Spil
Bet365
Unibet

FCM hitter hos betterne

Superliga-duksene FC Midtjylland tager en solid favoritrolle i den tidlige søndagskamp mod FC Vestsjælland. Glen Riddersholm skal forsvare føringen, da der nu blot er 2 point ned til Randers og FC Nordsjælland.

Det bliver dog igen uden anfører Kristian Bak og spidsangriberen Morten Duncan.

Der er stor opbakning til FC Midtjylland hos betterne. Hos Unibet* er hele 89% af indskuddene placeret hos midtjyderne.

FC Vestsjælland kan dog blive en svær modstander. De tog senest en 1-0 sejr over AaB, hvor Rasmus Festersen blev matchvinder og kom op på 4 sæson-scoringer.

Får vi favoritsejren til FC Midtjylland?

Søndag 28. september kl. 14:00

FC Midtjylland Uafgjort FC Vestsjælland
1,60 4,00 6,50
Betsafe Danske Spil Bet365

Kan Brøndby spille sig tilbage i medaljekampen?

Agger-effekten udeblev i Telia Parken, hvor den erfarne forsvarsgeneral virkede mere end småskadet. Mon ikke Brøndby-fansene og Thomas Frank håber på, at Daniel Agger ryster skaderne af sig og tager mere del i det opbyggende spil.

Derudover må der også være bekymring omkring offensiven, hvor Johan Elmander forhåbentlig er tilbage og så må Thomas Kahlenberg gerne stemple ind efter en skuffende sæsonstart.

Det ligner en ret tæt kamp, og hos Unibet* er da ret jævn fordeling med 33% på Esbjerg, 29% på uafgjort, mens 38% har satset på Brøndby-sejren.

Esbjerg kan med en sejr rykke væk fra nedrykningszonen og faktisk overhale Brøndby i tabellen. Det er især den skarpe Martin Pusic, der skal sikre en vigtig sejr på Blue Water Arena. Det er indtil videre blevet til 5 fuldtræffer fra Pusic, der kan blive den helt store profil i denne sæson.

Tager Esbjerg de tre point mod Brøndby?

Søndag 28. september kl. 19:00

Esbjerg Uafgjort Brøndby
2,50 3,40 3,10
Danske Spil Betsafe Bet365

Vi slutter runden af med mandagskampen, hvor FC Nordsjælland tager imod et nedrykningstruet OB-mandskab. Fynboerne har blot samlet 6 point, og der er ved at være en god varme i trænersædet under Troels Bech.

FC Nordsjælland har indtaget 3. pladsen, hvor Uffe Bech med 6 sæsonmål har været den helt store oplevelse i Farum. Han virker landsholdsklar og sammen med Joshua John kan de skabe problemer for den usikre OB-defensiv.

OB må igen undvære Rasmus Falk, og FC Nordsjælland er da også favoritter, men kan Troels Bech sende OB tilbage over stregen?

Mandag 29. september kl. 19:00

FC Nordsjælland Uafgjort OB
1,91 3,65 4,20
Sportingbet
Danske Spil Danske Spil

Hold øje med ekspertanalyser til kampene.