Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Fredag aften skal en stor del af Danmarks EM-skæbne afgøres, når Albanien kommer på besøg i Parken.

Begge lande står på forhånd noteret for 10 point i kvalifikationspulje I, Albanien dog for én kamp færre. Ovenpå Albaniens skrivebordssejr og de tilhørende tre point i skandalekampen på udebane mod Serbien sidste år, er albanerne nu danskernes nærmeste konkurrent til den adgangsgivende 2. plads til EM-slutrunden.

Med en sejr over Balkanlandet vil Danmark være snublende tæt på deltagelse ved EM-slutrunden næste år i Frankrig, og spørger man de danske gamblere så er der ingen tvivl: Danmark slår Albanien.

- Oddset-spillerne tror i den grad på, at Danmark kan vinde den vitale EM-kvalifikationskamp mod Albanien. Mere end 70% af alle indskud kommer på dansk sejr, mens blot 20% af omsætningen ligger på udesejren til albanerne, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- Med et udsolgt Parken i ryggen vil det danske landshold få solid opbakning, og selv uden Christian Eriksen er de danske gamblere altså overbeviste om, at Danmark henter de tre livsvigtige point på vejen mod Frankrig, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Kommer der gang i klaphatten fredag aften og får Danmark sejren, giver hjemmesejren odds 1,58. Uafgjort udbetaler odds 3,75, mens der er odds 6,50 på tre point til Albanien.

Dansk deltagelse ved EM-slutrunden 2016 er stadig et meget realistisk scenarie og står til odds 1,20, mens indsatsen 4-dobles ved en dansk nedtur og misset EM-kvalifikation.

Spil med på EM-kvalifikationskampen og de mange Specials på kampen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/em-kvalifikation

Danmark – Albanien:

Danmark        odds 1,58

Uafgjort         odds 3,75

Albanien         odds 6,50

Udvalgte Specials:

Kommer Danmark til EM i 2016?

Ja                   odds 1,20

Nej                 odds 4,00

Danmark vinder kvalifikationsgruppe I?

Ja                   odds 4,75