Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Det danske landshold indleder jagten på kvalifikation til VM i fodbold i 2018 imod Armenien i Parken, og meningerne er delte om, hvorvidt det vil lykkes

Danmark møder søndag aften Armenien i den første kamp i jagten på at kvalificere sig til VM-slutrunden om to år.

Armenien med verdensstjernen Henrikh Mkhitaryan i spidsen er første modstander i VM-kvalifikationsgruppe E, som også tæller østlige nationer som Polen, Rumænien Montenegro og Kasakhstan.

En på papriet vanskelig gruppe da kun vinderen er helt sikker på en plads i VM-slutrunden, mens to’eren skal ud i Play-off. Danske Spils oddsssættere vurderer, at Danmark får svært ved at kvalificere sig, mens de danske gamblere er langt mere optimistiske.

- Vi tror desværre ikke, at Danmark kvalificerer sig til VM i fodbold i Rusland i 2018, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Når vi ser objektivt på Danmarks muligheder, giver vi kun de danske drenge ca. 40% chance for at kvalificere sig til VM-turneringen, mens vi vurderer, at der er ca. 60% risiko for, at Danmark – igen misser en VM-slutrunde.

- Vi er først og fremmest havnet i en vanskelig gruppe med lutter østeuropæiske nationer, som vi ikke har de bedste erfaringer med, og hvor specielt Polen og Rumænien bliver svære modstandere. Åge Hareide skal derudover forsøge at få dansk landsholdsfodbold på rette kurs igen, og det tror vi vil tage sin tid, fortæller Peter Emmike.

Mens Danske Spils oddssættere er pessimistiske, er stemningen en helt anden blandt Oddset-spillerne. De er nemlig optimistiske og tror benhårdt på, at Danmark spiller sig til VM.

- Hele 80% af omsætningen kommer på, at Åge Hareides tropper spiller sig til VM i 2018, mens bare 20% af Oddset-spillerne går efter en dansk nedtur. Oddset-spillerne har altså en diametral anden opfattelse af Danmarks VM-muligheder, siger Peter Emmike.

Hvad tror du? Kommer Danmark til VM i 2018 er der odds 2,25 at hente, mens der er odds 1,55 på en dansk nedtur og misset VM-slutrunde i Rusland 2018.

Danmark er storfavoritter i Parken søndag aften og giver odds 1,38 for sejr, mens der er odds 4,60 på uafgjort og odds 9,00 på armensk sejr.

Spil på Danmark-Armenien hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-kvalifikation