Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Tyske Bayern München er Oddset-spillernes favoritter i Champions League hos Danske Spil*, mens oddssætterne spår, at FC Barcelona går hele vejen

Tirsdag sparkes den fineste klubturnering i europæiske klubfodbold i gang, når Champions League indleder 2016/17-sæsonen med de første gruppekampe.

De forsvarende mestre fra Real Madrid tilhører endnu engang feltet af forhåndsfavoritter, der udover

’Kongeklubben’ tæller rivalerne fra FC Barcelona, Bayern München og Juventus.

Champions League-mestrene fra 2014/2015-sæsonen, FC Barcelona, er Danske Spils favoritter til at løfte trofæet med ‘De store ører’ i walisiske Cardiff i juni næste år, mens Oddset-spillerne går efter en anden klub blandt forhåndsfavoritterne.

- Vi forudser, at FC Barcelona løber med Champions League-trofæet denne sæson, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

- FC Barcelona har selvfølgelig et fantastisk angreb med trioen Messi, Suarez og Neymar i front, mens spændende navne som Samuel Umtiti, Lucas Digne og Jasper Cillessen er kommet til i de bagerste kæder. FC Barcelona må være umådeligt sultne efter succes i Champions League, nu hvor de evige rivaler fra Real Madrid senest vandt turneringen, så Messi og co. er vores knebne favoritter til Champions League-titlen. Dog er Cataloniens stolthed i hård konkurrence med Real Madrid og Bayern München, fortæller Peter Emmike.

Og Oddset-spillerne tror benhårdt på, at Bayern München løber med hæderen.

- Der er enorm stor tiltro til sydtyskerne i Champions League. Bayern München er altid et populært holdepunkt blandt rigtig mange Oddset-spillere, men op til denne sæson er denne tendens yderligere forstærket. Bayern München skiller sig ud, da mere en halvdelen af alle spil er sat på de forsvarende tyske mestre. Juventus er det næstmest populære holdepunkt blandt Oddset-spillerne og figurerer på 10% af alle kuponer som Champions League-vinder, siger Peter Emmike.

- Vi tror mest på FC Barcelona, men tiltroen er lav blandt vores Oddset-spillere. Dette er meget godt illustreret ved, at der rent faktisk er kommet flere spil på FC København end FC Barcelona, fortæller Peter Emmike.

FC Barcelona giver odds 4,00 som CHL-mestre, mens Bayern München er næstfavorit i odds 5,00. Formår Cristiano Ronaldo og co. at blive de første til at genvinde Champions League-trofæet er der odds 6,00 at hente. FC København er som bekendt det

danske islæt i denne Champions League-sæson og giver odds 350,00 for den ultimative klub-triumf.

Spil på Champions League på Oddset: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/outright