Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Sverige satte de danske forhåbninger om en EM-billet under voldsomt pres, via 2-1 sejren lørdag aften på Friends Arena i Stockholm.

Men på trods af det forringede udgangspunkt inden returkampen i Parken tirsdag aften tror de danske Oddset-spillere stadig fuldt og fast på dansk EM-kvalifikation.

- Lørdagens nederlag til Sverige har ikke fået Oddset-spillerne til at miste tiltroen på det danske landshold, siger Hans-Henrik Busk Stie Content Manager på Oddset.

- Siden lørdag aften er hele 75% af alle indskud kommet på dansk avancement til EM. På trods af det forringede udgangspunkt efter udekampen i den svenske hovedstad satser langt de fleste danske gamblere på, at Danmark formår at ændre det samlede resultat i Parken. Kun hver fjerde Oddset-spiller har de seneste dage spillet på en svensk EM-billet, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Danmark er inden returopgøret nu kun outsidere til EM-billetten i odds 2,50, mens de blå-gule må påtage sig favoritværdigheden i odds 1,48.

Hvem tror du kommer til EM? Spil på den altafgørende EM-kamp hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/em-kvalifikation

Danmark – Sverige, hvem kvalificerer sig til EM?

Danmark        odds 2,50

Sverige          odds 1,48

Danmark – Sverige, kampodds 17. november

Danmark vinder kampen     odds 2,15

Uafgjort                             odds 3,45

Sverige vinder kampen       odds 3,45