Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

De danske gamblere har fundet klaphatten frem og nærer stor tiltro til Kevin Magnussens evner op til den kommende Formel 1-sæson

Kevin Magnussen-feberen raser! Anderledes kan det ikke være, for de danske gamblere er vilde med at spille på Kevin Magnussen i sæsonoptakten til årets første Formel 1 Grand Prix, der køres søndag morgen dansk tid d. 20. marts i Melbourne.

Således har Danske Spil* modtaget hundredevis af væddemål på, at Kevin Magnussen oplever den ultimative succes i den kommende Formel 1-sæson i sin nye Renault-racer ved at blive individuel verdensmester. Og den økonomiske risiko er til at tage at føle på.

- Oddset-spillerne står pt. til at vinde intet mindre end 10 millioner kroner, hvis Kevin Magnussen skulle gå hen og chokere Formel 1-verdenen og bliver verdensmester i sin debut-sæson i Renault-raceren, siger oddsansvarlig Peter Emmike hos Danske Spil*.

- I 2014, da Kevin Magnussen debuterede i Formel 1, oplevede vi også stor bevågenhed for den danske racerkører, men det er intet at sammenligne med den nutidige spilleinteresse, fortæller oddssætteren.

- Kevin Magnussen har kørt ganske glimrende under sine mange træningsrunder på banen i Barcelona og undgået uheld og materielle skader. Men tiderne har samtidig afsløret, at Kevin og Renault-teamet stadig er et stykke fra den absolutte top. Derfor vurderer vi, at Kevin Magnussen vil komme til at ligge midt i feltet i løbet af den kommende Formel 1-sæson. Men Danske Spils kunder er altså lodret uenige i den betragtning, siger Peter Emmike.

- Den økonomiske risiko bliver med garanti et par millioner større hen imod premieren på Formel 1-sæsonen i Melbourne, så det bliver højest interessant at følge Kevin resten af året, fortæller Peter Emmike.

En samlet VM-titel til Kevin Magnussen bliver i den kommende sæson belønnet med odds 250,00, mens en samlet Top 10 placering er langt mere realistisk og kan spilles til odds 2,40.

Kommer Kevin Magnussen mindst én gang på podiet i den kommende sæson giver det odds 3,00, omvendt er der odds 1,33, hvis den danske racerkører ikke kommer derop.

Spil på Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport/formel-1

Formel 1 – Kevin Magnussen udvalgte Specials:

Kevin Magnussen bliver individuel verdensmester 2016          odds 250,00

Kevin Magnussen ender i Top 10 i den samlede stilling           odds 2,40

Kevin Magnussen vinder mindst et Grand Prix i sæsonen        odds 10,00

Kevin Magnussen opnår mindst en Top 3-placering i sæsonen odds 3,00