Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Patrick Nielsen og Rudy Markussen står endeligt ansigt til ansigt, når de sent lørdag aften sætter hinanden i stævne i ringen i Brøndby Hallen til det største danske boksebrag i mange år.

Det med spænding imødesete opgør mellem de danske boksere er blevet døbt ”Ondt blod”, og kampen skal én gang for alle afgøre, hvem der er Danmarks stærkeste supermellemvægter.

Ungdommen i form af 24-årige Patrick Nielsen er på papiret favorit mod den 38-årige Rudy Markussen, men sådan ser de danske gamblere slet ikke på opgøret mellem de to danske nævnefightere. De spiller på, at Rudy Markussens rutine og store slagstyrke bliver afgørende.

- Oddset-spillerne sætter næsten alle deres penge på, at Rudy Markussen vinder over Patrick Nielsen. Hele 75% af omsætningen kommer på den aldrene Rudy, mens kun 25% bliver spillet på forhåndsfavoritten Patrick Nielsen. Det er en overraskende og meget markant spilfordeling, der vil udbetale Oddset-spillerne et par millioner kroner, hvis Rudy Markussen kan overraske og vinde, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- Rudy Markussen har ikke bokset en betydende kamp længe, og Patrick Nielsen virker til at have fundet sig til rette i sin nye vægtklasse som supermellemvægter. Derfor holder vi Patrick Nielsen som klar favorit i opgøret, men den vurdering er Oddset-spillerne altså lodret uenig i, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

- Mange danske gamblere tror desuden på, at Rudy Markussen vinder over Patrick Nielsen før tid. Rudys tilnavn ”Hardhitter” håber vores kunder i den grad kommer i spil lørdag aften, da Oddset-spillerne forudser en sejr til Rudy allerede indenfor de første tre omgange, siger Hans-Henrik Busk Stie.

”Ondt blod” er opgøret blevet døbt, men hvem trækker sig sejrsrigt ud af ringen? Patrick Nielsen er storfavorit i odds 1,18, mens Rudy Markussen fem-dobler indskuddet på Oddset. Et uafgjort resultat står til odds 28,00.

Der er en lang række special-væddemål på opgøret, der spænder fra antallet af omgange i opgøret til den specifikke kampafgørelse. Find dem alle her: https://danskespil.dk/oddset/patrick-rudy-189640.html

Patrick Nielsen – Rudy Markussen:

Patrick Nielsen vinder          odds 1,18

Uafgjort                             odds 28,00

Rudy Markussen vinder       odds 5,00

Udvalgte Specials:

Patrick Nielsen vinder i 1. omgang            odds 35,00

Patrick Nielsen vinder i 12. omgang          odds 20,00

Rudy Markussen vinder i 1. omgang         odds 65,00

Rudy Markussen vinder i 12. omgang       odds 80,00