Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Bolden har endnu ikke rullet i Champions League, men fra turneringens start står det klart, at Oddset-spillerne hos Danske Spil* har ualmindeligt stor tiltro til, at tyske Bayern München denne sæson vinder trofæet med de store ører.


Sydtyskerne vandt senest turneringen i 2012/2013 ved at besejre rivalerne fra Dortmund med 2-1 i finalen, og de danske gamblere håber indædt på en gentagelse af Bayerns triumf til maj i Champions League-finalen i Milano.

- Vi har modtaget virkelig store indskud på Bayern München til at vinde Champions League i ugerne op til turneringens start. Så mange, at Oddset-spillerne står til en gevinst på intet mindre end 2.2 millioner kroner, hvis det lykkes for Pep Guardiola og hans spillere at vinde turneringen, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- Bayern München anser vi som næstfavorit til at vinde Champions League i år, kun overgået af FC Barcelona. De danske gamblere går dermed et par yderst interessante spillemåneder i møde med tanke på muligheden for den store gevinst, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Tror du også, at Bayern München løfter Champions League-trofæet til foråret? Der er odds 4,75 på sydtyskerne, mens FC Barcelona er favorit i odds 4,00.

Spil på Champions League hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/champions-league

Champions League – Vinder 2015/16:
FC Barcelona odds 4,00
Bayern München odds 4,75
Real Madrid odds 6,00
Chelsea odds 11,00
Manchester C odds 14,00
Paris SG odds 16,00
Manchester U odds 18,00
Atletico Madrid odds 20,00