Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Fredag aften er der dømt topbrag i Superligaen, når FCM på MCH Arena tager imod de københavnske løver fra FCK.

En kamp som rigtig mange danske fodboldfans utvivlsom ser frem til, når de to største favoritter til det danske mesterskab mødes for første gang i sæsonen.

Sidste sæson løb de midtjyske ulve for første gang nogen sinde af med mesterskabet, mens de tre indbyrdes dueller mellem FCM og FCK i Superligaen endte med to sejre og et nederlag i FCM’s favør.

Oddset-spillerne virker på samme måde som sidste sæsons blandede resultater tilsvarende splittede i spørgsmålet om styrkeforhold mellem FCM og FCK i år.

- Til det aktuelle opgør fredag aften i Superligaen tror klart flest Oddset-spillere på, at FCM vinder på hjemmebanen i Herning. Mere end halvdelen af alle indskud kommer på FCM som vindere, mens kun hver fjerde omsætningskrone kommer på FCK, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

Tiltroen blandt Oddset-spillerne til de to store danske titelbejlere er dog markant anderledes, når sæsonen som helhed tages i betragtning.

- Det er i øjefaldende, at Oddset-spillerne på den lange bane har klart størst tiltro til FCK. Af de samlede indskud på den kommende Danmarksmester fordeler de 65% sig på FCK, mens kun 10% af de danske gamblere tror på en gentagelse af FCM-triumf, siger Hans-Henrik Busk Stie.

FCM-sejr på hjemmebane står til odds 2,50, og hvis FCK rejser hjem til hovedstaden med alle tre point er der odds 2,85 i vente. FCK er dog stadig vurderet som svag favoritter til titlen i odds 1,75, men meget kan have ændret sig efter fredagens Superligaopgør.

Se alle odds fra Danske Spil* på FCM-FCK her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen/fc-midtjylland-fc-k%C3%B8benhavn-205925.html

FCM-FCK:

FCM vinder kampen        odds  2,50

Uafgjort                         odds  3,30

FCK vinder kampen        odds  2,85

Vinder Superligaen 2015/2016:

FCK                             odds  1,75

FCM                             odds  2,35