Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Det danske fodboldlandshold står torsdag aften overfor sin sidste, og på papiret vanskeligste, opgave i EM-kvalifikationen, når gruppe I’s førerhold Portugal venter på hjemmebanen i Braga.

Hvis de danske forhåbninger om deltagelse ved EM-slutrunden i Frankrig 2016 skal leve i bedste velgående kræver det en sejr over Cristiano Ronaldo og co. Men med de seneste to skuffende danske EM-resultater i bagagen med 0-0 imod både Albanien og Armenien, er Danmark kun outsidere til alle tre point i Portugal.

Gamblerne hos Danske Spil* har ikke desto mindre stadig tiltro til Danmark på trods af Portugals store favoritværdighed.

- Oddset-spillerne er splittede og tror i lige stor udstrækning på Portugal og Danmark i den afgørende EM-kvalifikationskamp. 45% af alle indskud kommer på henholdsvis Portugal og Danmark, mens kun 10% af omsætningen kommer på en pointdeling, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- Selvom det danske landshold langt fra har spillet prangende mod Albanien og Armenien, har Oddset-spillerne bevaret optimismen på Danmarks vegne.

- Christian Eriksen er tilbage på landsholdet og kommer med en succesoplevelse fra sine to frisparksscoringer i Premier League. Selvom Christian Eriksen ikke altid har præsteret på højeste niveau i landsholdstrøjen, virker det til, at hans genkomst til landsholdet har fået troen på de rød-hvide tilbage blandt de danske gamblere, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Dansk sejr giver odds 5,30, mens Ronaldo og co. er klare favoritter i odds 1,70. Uafgjort står til odds 3,45. Tror du Morten Olsens tropper får mindst ét point med hjem fra Braga, er der odds 2,10 at hente.

Den danske EM-kvalifikation bliver højest sandsynligt ikke endeligt afgjort torsdag, men Danmark går ind til mødet med portugiserne som svage favoritter til at sikre EM-billetten til Frankrig 2016. Dansk deltagelse giver odds 1,67, mens en misset EM-kvalifikation kan spilles til odds 2,10.

- Også i spørgsmålet om samlet dansk EM-kvalifikation er folkestemningen fifty-fifty. Oddset-spillerne tror marginalt mere på, at Danmark kommer til EM. Spilfordelingen hedder 55%/45% til fordel for dansk kvalifikation til EM, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

Spil med på den afgørende EM-kvalifikationskamp her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/em-kvalifikation

og dansk EM-kvalifikation her:

https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/outright

Portugal – Danmark:

Portugal vinder kampen      odds 1,70

Uafgjort                               odds 3,45

Danmark vinder kampen     odds 5,30

 

Handicap:

Portugal (0-1)                      odds 3,05

Uafgjort (0-1)                      odds 3,30

Danmark (0-1)                     odds 2,10

Kvalificerer Danmark sig til EM 2016?

Ja                                         odds 1,67

Nej                                      odds 2,10