Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Frankrig har ikke vundet europamesterskabet i fodbold siden 2000, men Oddset-spillerne fra Danske Spil* tror, at 2016 bliver året for en ny fransk EM-triumf

Les Bleus er i år på hjemmebane under EM-slutrunden i fodbold, og EM-værterne er på forhånd udråbt som favoritter til at vinde trofæet. En tiltro som Danske Spils-kunder deler.

- Oddset-spillerne tror mest på, at Didier Deschamps’ franske tropper vinder EM-titlen for første gang siden 2000 og for tredje gang i alt, siger Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager hos Danske Spil*.

- 20% af omsætningen kommer på et fransk triumftog, mens Tyskland med 15% og Spanien med 10% af omsætningen er de lande, der bliver bakket næstmest op. Generelt bliver indskuddene blandt Oddset-spillerne fordelt forholdsvist ligeligt imellem de seks forhåndsfavoritter – medregnet England, Belgien og Italien, men med en overvægt til Frankrigs landshold, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

- Det franske landshold har de seneste år været plaget af en nærmest skræmmende historik i forhold til interne stridigheder og medfølgende dårlige resultater. Men båret frem af EM-hjemmebanen og et par meget markante spillerprofiler i europæisk fodbold denne sæson i form af Antoine Griezmann, Paul Pogba og Anthony Martial, tror Oddset-spillerne altså, at Frankrig går hele vejen og løfter EM-trofæet d. 10. juli på Stade de France i Paris, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Frankrig er forhåndsfavoritter i odds 4,00, mens Tyskland og Spanien følger lige efter i henholdsvis odds 4,80 og odds 6,00.

Tror du på nordisk succes ved EM giver Sverige odds 80,00 og Island odds 125,00 for den ultimative EM-triumf.

Spil her på vinderen af EM hos Danske Spil*: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/em-2016

EM i fodbold 2016 – Vinder – udvalgte odds:

Frankrig                               odds 4,00

Tyskland                              odds 4,80

Spanien                               odds 6,00

England                               odds 9,00

Belgien                                odds 11,00

Italien                                  odds 17,00

Portugal                               odds 20,00

Kroatien                               odds 28,00

Sverige                                odds 80,00

Island                                  odds 125,00