Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Søndag aften kommer de danske mestre fra FC Midtjylland på besøg på Vestegnen, når Brøndby Stadion lægger græs til sæsonens første Superligamøde mellem de to klubber.

Midtjyderne har endnu ikke tabt i denne Superliga-sæson og fører ligaen suverænt med syv point ned til forfølgerne fra Brøndby efter blot syv spillerunder. Brøndby har derimod haft en noget turbulent start på Superligaen, hvor første sejr skulle lade vente på sig helt frem til femte spillerunde.

På trods af dette har Danske Spil* vurderet Brøndby som favorit i søndagens Superligaopgør – en vurdering, som Oddset-spillerne dog langt fra deler.

- Vi holder Brøndby som svage favoritter på hjemmebane mod FC Midtjylland efter de er kommet i gang i Superligaen med tre sejre i de seneste tre kampe tilmed uden at lukke mål ind. Brøndby har ikke tabt de seneste tre Superligaopgør på hjemmebane til FCM og tilføjede desuden FC Midtjylland deres eneste hjemmebanenederlag i sidste sæson, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- Brøndby er normalt et ret sikkert holdepunkt på mange Oddset-kvitteringer. Men de danske gamblere er dog uenig i vores betragtning denne gang, da langt de fleste indskud kommer på de danske mestre. 50% af alle indskud kommer på FC Midtjylland, mens blot 25% tror på de blå-gule, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Hvem tror du på i søndagens Superliga-opgør? Brøndby giver odds 2,60, mens FCM står til odds 2,75. Uafgjort kan spilles til odds 3,30.

Se alle spilmuligheder på Danske Spil* på Superligaen: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen

Brøndby – FC Midtjylland

Brøndby vinder kampen      odds 2,60

Uafgjort                               odds 3,30

FC Midtjylland                      odds 2,75