Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det 73. New Firm-opgør mellem Brøndby og FC København udspiller sig søndag formiddag på Brøndby Stadion.

Hjemmeholdet Brøndbys præstationer har indtil videre i Superliga-sæsonen været præget af ustabilitet. Gæsterne og de evige rivaler fra FC København har derimod været godt spillede i en længere periode og hentet lutter sejre i de seneste tre Superliga-kampe.

De københavnske løver kommer således til Vestegnen fyldt med selvtillid, og spørger man de danske gamblere, så er der ingen tvivl om udfaldet af den imødesete kamp: FC København slår Brøndby og henter alle tre point hjem til hovedstaden.

- Oddset-spillerne er til dette opgør helt overbeviste om, at Brøndby ikke får et ben til jorden i det klassiske Københavner-derby, siger Hans-Henrik Busk Stie Content Manager på Oddset.

- Tilliden blandt Oddset-spillerne til Brøndby er helt i bund, idet kun 10% af alle indskud kommer på Vestegnens drenge. Derimod kommer hele 70% af omsætningen på en udesejr til FC København. Der tegner sig altså et meget tydeligt billede af, at de danske gamblere ikke deler vores vurdering af et forholdsvist lige opgør, hvor FCK skal være svage favoritter, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Hvem tror du vinder det københavnske derby?

Brøndby giver som outsidere odds 3,40, mens FC København er favoritter kan spilles til odds 2,20. Uafgjort står til odds 3,35.

Spil med på New Firm hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen

Brøndby – FC København:

Brøndby vinder kampen                          odds 3,40

Uafgjort                                                 odds 3,35

FC København vinder kampen                  odds 2,20