Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Real Madrid og FC Barcelona skal lørdag aften udkæmpe endnu en drabelig dyst på grønsværen i den spanske hovedstad. I El Classico står der langt mere på spil end blot tre point til stillingen. De politiske spændinger imellem traditionsklubberne og et dybtfølt mishag stikker dybt.

Kampene har typisk stor betydning for placeringen af det spanske mesterskab, og Oddset-spillerne har til netop denne kamp mere på spil end tidligere år. I denne sæson er tiltroen til, at FC Barcelona kan forsvare deres spanske mesterskab usædvanlig stor blandt de danske gamblere.

- For hver krone der er spillet på Real Madrid som spanske mestre, er der tilsvarende spillet 20 kroner på FC Barcelona til at hæve den spanske mesterskabspokal til foråret, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- Denne meget ensidige spiltendens er ganske usædvanlig, da begge hold almindeligvis er nogenlunde lige populære spilobjekter på Oddset. Oddset-spillerne står derfor til en stor sekscifret gevinst, hvis Cataloniens stolhed kan genvinde mesterskabet for næsen af de andre hold i La Liga, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

- Tiltroen til Neymar, Suarez og co. er ligeledes stor til lørdagens El Classico, da indskuddene fordeler sig ligeligt på både Real Madrid og FC Barcelona til trods for favoritværdigheden til Kongeklubben hjemme på Santiago Bernabéu, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Hvordan tror du det går i den spanske mesterskabskamp? FC Barcelona fører med tre point efter 11 spillerunder og giver odds 1,50 for et nyt mesterskab. Real Madrid er derimod outsidere i odds 2,75.

Til lørdagens El Classico er Real Marid svage favoritter til de tre point i odds 2,35, mens FC Barcelona her må affinde sig med en outsiderrolle i odds 2,75.

Spil med på El Classico hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/spanien/la-liga

Spansk mester 2015/2016:

FC Barcelona                        odds 1,50

Real Madrid                          odds 2,75

Atletico Madrid                      odds 20,00

El Classico 21. november:

Real Madrid vinder kampen             odds 2,35

Uafgjort                                         odds 3,50

FC Barcelona vinder kampen           odds 2,75