Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Ulvene fra Heden skal på noget af en opgave torsdag, når de på hjemmebane tager imod verdensstjernerne fra Manchester United i Europa League. FC Midtjylland er på forhånd store underdogs til at kunne besejre Van Gaals United, og Danske Spils gamblere spår da heller ikke dansk succes i det første møde i Herning.

- Selvom vi håber på et godt resultat for dansk fodbold, så er Oddset-spillerne af en helt anden mening. De spiller nemlig i udpræget grad på, at FC Midtjylland taber på hjemmebane imod

Manchester United, fortæller Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager, Oddset.

- Således er hele 85% af alle indsatser på kampen hos Danske Spil* sat på, at Manchester United vinder kampen, mens blot 10% af omsætningen er placeret på en sejr til midtjyderne. Manchester United er et storhold, men også et hold i spillemæssig krise, så det er en noget uvant fordeling af indsatserne, da de danske gamblere har tendens til at spille med hjertet, når danske Superligaklubber møder international modstand, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

- Wayne Rooney kommer ikke til start mod midtjyderne, hvilket er en svækkelse af Manchester United, men på trods af dette tror Oddset-spillere altså ikke på, at Sisto og co. kan fremtvinge et godt resultat torsdag aften kl. 19:00 på MCH Arena, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Manchester United er klare favoritter i opgøret til odds 1,62, mens en hjemmesejr står til odds 5,70. Et uafgjort resultat belønnes med odds 3,75.

Spil på FCM-Manchester U hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/europa-league

FC Midtjylland - Manchester United:

FCM vinder kampen                                    odds 5,70

Uafgjort                                                     odds 3,75

Manchester United vinder kampen                odds 1,62

Hvem går videre?

FC Midtjylland                                            odds 4,75

Manchester United                                      odds 1,15