Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Sevilla gjorde det sidste år. Vandt Europa League-trofæet i en højdramatisk 4-2 straffesparkskonkurrence over portugisiske Benfica.

Sevilla er vant til succes i Europa, da den sydspanske klub ligeledes vandt trofæet i sæsonerne 2005/2006 og 2006/2007, da den daværende turnering hed UEFA Cuppen. Andaluserne kan således blive den første til at vinde titlen for fjerde gang.

Onsdag er ukrainske Dnipro Dnipropetrovsk modstanderen i Europa League-finalen i Warszawa. Ukrainerne har højest overraskende kvalificeret sig til finalen efter blandt andet at være sendt ud af Champions League-kvalifikationens 3. runde af FC København tilbage i august måned.

Men Dnipro kommer ikke til at smage sejrens sødme, hvis man spørger de danske Oddset-spillere.

- Mere end 85% af alle indskud på Europa League-finalen, kommer i retning af Sevilla både som endelig vinder og vinder efter de ordinære 90 minutter, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- De danske gamblere tror fuldt og fast på, at Sevilla genvinder Europa League. Det spanske hold har en solid fanbase blandt de danske Oddset-spillere på baggrund af klubbens fremragende resultater på den europæiske scene de seneste sæsoner, mens Dnipro er en mere ukendt størrelse, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Sevilla er favoritter i finalen og giver odds 1.30, hvis spanierne får champagnepropperne til at springe, mens Dnipro kan spilles til odds 3.60.

Se alle odds fra Danske Spil* på Europa League-finalen på www.danskespil.dk/oddset

Europa League-finalen - udvalgte odds:

Dnipro – Sevilla                                          1: odds 6.30  X: odds 3.85  2: odds 1.58

Dnipro – Sevilla (1-0)                                  1: odds 2.40  X: odds 3.45  2: odds 2.50

Endelig vinder? Dnipro - Sevilla               1: odds 3.60                       2: odds 1.30