Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Et er sikkert. Spil på hvem der dør eller ikke dør i sæson 7 af Game of Thrones har fået fat i danskerne. Men hvis hoved, der ruller, er der tvivl om.

For andet år i træk udbyder Danske Spil* odds på Game of Thrones, og her en lille uge før sæsonstart er omsætningen på spillet firedoblet i forhold til sidste år. Den populære serie har altid været fyldt med voldelige kampe mellem rivaler og hoveder, der ruller.

Står det til Oddset-spillerne, så bliver sæson 7 ingen undtagelse. De to personer som spillerne forventer dør først, er Yara Greyjoy og Petyr Baelish. Men det store spørgsmål er, om Petyr Baelish overhovedet dør?

- Petyr Baelish har været en interessant figur at følge i løbet af hele serien. Han har formået at spille spillet til sin fordel hele serien igennem, men nu er tiden måske kommet til, at spillet er ude for hans vedkommende. Det er så at sige dødt løb om han overlever sæson 7, for der er blevet spillet lige meget på begge udfald, fortæller oddssætter Mathias Reimer Larsen.

Derudover står de tre Lannister-søskende Jamie, Tyrion og måske lidt overraskende, Cersei, ifølge spillerne, til at overleve 7. sæson.

- De tre Lannister-søskende, Cersei, Jamie og Tyrion har indtil nu overlevet, men mange spår, at Cersei bliver ramt af sin profeti, nu hvor alle børnene er væk, og hun ender som The Mad Queen. Men står det til spillerne, så tager de alle endnu en sæson, fortæller Mathias Reimer Larsen.

Frank er fortsat favorit blandt spillerne
Det var en stor overraskelse for mange, at Frank Hvam optrådte i sæson 6 i en meget lille rolle, og her mindre end en uge til sæsonpremiere på Game of Thrones sæson 7, er spørgsmålet om Frank Hvam optræder på rollelisten i den kommende sæson fortsat det mest spillede.

-Det var noget af en overraskelse, da Frank Hvam tonede frem i sidste afsnit i sidste sæson. Derfor udbød vi væddemålet, og for langt størstedelen af de spillede spil, så tror folk, at vi får ham at se igen. Det bliver sjovt at se om, de får ret, siger Mathias Reimer Larsen.