Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Danske Spil må til lommerne efter, at Alberto Contador søndag vandt årets Vuelta a Espana.

Det var Tinkoff-Saxos spanske kaptajn Alberto Contador, der stod øverst på sejrsskamlen, da Vuelta a Espana søndag aften blev afgjort. Og mens det var en overraskelse for Danske Spil, så havde Oddset-spillerne luret Contadors triumf.

- Mere end 60 procent af alle indskuddene på vinderen af Vuelta a Espana kom på Contador, så der er rigtigt mange af vores spillere, der sidder derhjemme med en vinderkupon til et flot odds, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil.

Inden starten på årets tredje og sidste Grand Tour gav Danske Spil odds 7,00 på en sejr til Alberto Contador. Ifølge Hans-Henrik Busk Stie betyder det, at Oddset-spillerne samlet set vinder et ’pænt fem-cifret beløb’ på vinderspillet.

- Vi vidste, at Contador skulle bruge Vueltaen til at køre sig i form, men vi må være ærlige og sige, at det tog ham langt kortere tid, end vi havde forventet. Det kom som en overraskelse for os, at han allerede i uge 1 kunne sidde så godt med, og i sidste del af løbet var Contador jo bare den bedste rytter i feltet. Så hatten af til både ham og Oddset-spillerne, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Nu er Contador Tour-favorit
Danske Spil har sat odds på næste års Tour de France, og med sin flotte sejr i Vuelta a Espana har Alberto Contador nu også kørt sig selv i stilling som det franske etapeløbs største favorit.

- Det bliver formentlig endnu en benhård duel mellem Froome og Contador – med Nairo Quintana og Vincenzo Nibali som farligste outsidere. Lige nu vurderer vi, at Contador skal være kneben favorit med Froome lige i haserne, siger Hans-Henrik Busk Stie.

En Tour de France-sejr næste år til Contador giver odds 2,70 hos Danske Spil, mens det giver pengene 3,00 gange igen, hvis Froome vinder. Quintana og Nibali står til henholdsvis odds 5,50 og 6,00 for en sejr i Tour de France 2015, hvor Joaquin Rodriquez måske kunne være et frækt bud til odds 80,00.