Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Danske Spil* må til lommerne efter, at Alberto Contador søndag vandt årets Vuelta a Espana.

Det var Tinkoff-Saxos spanske kaptajn Alberto Contador, der stod øverst på sejrsskamlen, da Vuelta a Espana søndag aften blev afgjort. Og mens det var en overraskelse for Danske Spil*, så havde Oddset-spillerne luret Contadors triumf.

- Mere end 60 procent af alle indskuddene på vinderen af Vuelta a Espana kom på Contador, så der er rigtigt mange af vores spillere, der sidder derhjemme med en vinderkupon til et flot odds, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil*.

Inden starten på årets tredje og sidste Grand Tour gav Danske Spil* odds 7,00 på en sejr til Alberto Contador. Ifølge Hans-Henrik Busk Stie betyder det, at Oddset-spillerne samlet set vinder et ’pænt fem-cifret beløb’ på vinderspillet.

- Vi vidste, at Contador skulle bruge Vueltaen til at køre sig i form, men vi må være ærlige og sige, at det tog ham langt kortere tid, end vi havde forventet. Det kom som en overraskelse for os, at han allerede i uge 1 kunne sidde så godt med, og i sidste del af løbet var Contador jo bare den bedste rytter i feltet. Så hatten af til både ham og Oddset-spillerne, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Nu er Contador Tour-favorit
Danske Spil* har sat odds på næste års Tour de France, og med sin flotte sejr i Vuelta a Espana har Alberto Contador nu også kørt sig selv i stilling som det franske etapeløbs største favorit.

- Det bliver formentlig endnu en benhård duel mellem Froome og Contador – med Nairo Quintana og Vincenzo Nibali som farligste outsidere. Lige nu vurderer vi, at Contador skal være kneben favorit med Froome lige i haserne, siger Hans-Henrik Busk Stie.

En Tour de France-sejr næste år til Contador giver odds 2,70 hos Danske Spil*, mens det giver pengene 3,00 gange igen, hvis Froome vinder. Quintana og Nibali står til henholdsvis odds 5,50 og 6,00 for en sejr i Tour de France 2015, hvor Joaquin Rodriquez måske kunne være et frækt bud til odds 80,00.