Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

I aften mødes sæsonens to største bejlere til Premier League-titlen, når Arsenal tager imod Manchester City.

Arsenal og Manchester City ligger nr. 2 og 3 i tabellen henholdsvis to og tre point efter sæsonens sensationelle førerhold Leicester. De færreste regner dog med, at Leicester kan beholde duksepladsen i Premier League helt til sæsonafslutningen, så det sæsonens to absolutte favoritter til mesterskabet, der mødes på Emirates Stadium.

Arsenal er gjort til svage favoritter på hjemmebane af Danske Spils oddssættere, og det er en favoritværdighed, som Oddset-spillerne deler.

- Mere end halvdelen af alle indskud fra Oddset-spillerne kommer på sejr til ”The Gunners” i aftenens storkamp, så Arsenal er klart det mest populære hold i aftenens topopgør, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- Mindre end 20% af omsætningen kommer på Manchester City, mens de resterende 25% kommer på et uafgjort resultat. Arsenal har sæsonen igennem været det næstmest populære hold blandt Oddset-spillerne til Premier League-titlen, mens Manchester City på trods af deres favoritværdighed til trofæet slet ikke er blevet bakket op i samme omfang. Denne spiltendens fortsætter altså i aftenens kamp, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Hvem vinder Premier Leagues topopgør? Arsenal er favoritter i odds 2,40, mens Manchester City giver odds 2,90. Uafgjort står til odds 3,45.

Spil med på Arsenal-Manchester City her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england/premier-league

Arsenal – Manchester City

Arsenal                                odds 2,40

Uafgjort                               odds 3,45

Manchester City                   odds 2,90