Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Søndag formiddag kom Sverige op ad bowlen som Danmarks kommende modstander til de to play-off-kampe, der endeligt skal afgøre Danmarks EM-skæbne.

Vores svenske naboer var på forhånd udset som en af de bedre modstandere til Danmark, både fra et sportsligt og interessemæssigt synspunkt, da vanskelige øst-nationer som Ukraine og Bosnien-Hercegovina var blandt de andre mulige modstandere.

Arvefjendeopgøret mod svenskerne vurderer oddssætterne fra Danske Spil* helt lige, men spørger man de danske gamblere, så er holdningen en noget anden: Danmark kan godt booke billet til EM i Frankrig den kommende sommer.

- Siden lodtrækningen til play-off blev kendt har danskerne i stor stil spillet på, at Danmark kvalificerer sig til EM, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- 75% af al omsætning på det populære vinderspil er de seneste 24 timer kommet på udfaldet ”Ja, Danmark kommer til EM 2016”, men kun 25% tror, at Sverige viser sig for stærke for de danske drenge.


- De danske gamblere ser ud til at lægge vægt på, at Danmark over en årrække har haft et rigtig godt tag på svenskerne og vundet de seneste fire landskampe. Derudover har Danmark den fordel at slutte af i Parken, så folkestemningen er pt. meget positiv for Danmarks EM-muligheder, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Hvem tror du kommer til EM – Danmark eller Sverige? Oddset er 1,90 på begge lande.

Spil med på EM play-off-kampene hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/danmark-til-em-2016

Kommer Danmark til EM 2016?
Ja            odds 1,90
Nej          odds 1,90