Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Superligaens to absolutte tophold skal søndag aften afgøre, hvem der pt. er det bedste danske fodboldhold.

FC Midtjylland tager på hjemmebane i Herning imod FC København, der pt. troner øverst i tabellen på Superligaens aktuelle førsteplads. Duksepladsen i Superligaen vil FC Midtjylland hellere end gerne overtage, men det kræver en sejr over FC København, der ikke har tabt i de seneste seks Superliga-opgør og samtidig kun ladet to mål gå ind bag Stephan Andersen.

FC København er på baggrund af deres glimrende form gjort til svage favoritter i opgøret, men Oddset-spillerne deler ikke Danske Spils opfattelse. Spillelysten stikker nemlig i en helt anden retning.

- Oddset-spillerne forudsiger, at kampen mellem FCM og FCK ender uafgjort, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

- De danske gamblere spiller mest på en pointdeling på MCH Arena. Nøjagtigt som det sluttede i august, da de københavnske løver senest var på besøg på den jyske hede, og hvor kampen endte 0-0.

- FC Midtjylland har på det seneste været meget svingende i deres præstationer, men er normalt

svære at besejre på hjemmebane. Oddset-spillerne har haft svært ved at finde en naturlig favorit i dette opgør, hvorfor de fleste indskud kommer på det uafgjorte resultat, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Hvem tror du, er det stærkeste hold i dansk fodbold pt.? FC København er favoritter i odds 2,40, mens FC Midtjylland står til odds 3,10. Det populære uafgjorte resultat kan spilles til odds 3,25.

Spil med på Superligaen her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen

FC Midtjylland – FC København d. 29. november:

FCM vinder kampen                                   odds 3,10

Uafgjort                                                    odds 3,25

FCK vinder kampen                                   odds 2,40