Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Så skal det afgøres! Skal Danmark til EM-slutrunden næste år i Frankrig, eller bliver juni og juli måned næste år uden dansk EM-bold?

Arvefjenderne fra Sverige står som sidste hurdle, og Danske Spil* vurderer opgøret fuldstændigt lige set over to kampe.

Lørdag aften afvikles første akt i Stockholm, hvor Morten Olsen og co. skal forsøge at skaffe et brugbart resultat med til Parken til tirsdag, hvor afgørelsen endelig skal findes. Skal man tro Oddset-spillerne fra Danske Spil* er der grund til optimisme. De danske gamblere spår, at Danmark kommer hjem med alle tre point i bagagen.

- Det mest spillede tegn blandt Oddset-spillerne er 2-tallet sat ud for dansk sejr. Halvdelen af omsætningen på den mest imødesete landskamp længe kommer på Danmark, mens 35% kommer på Sverige og 15% på en pointdeling, siger Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager fra Danske Spil*.

I spørgsmålet om hvorvidt Sverige eller Danmark endeligt kvalificerer sig til EM, hælder Oddset-spillerne også til, at det er de danske roligans, der skal finde klaphatten og kufferten frem.

- Vi vurderer, at det er fifty-fifty, om Danmark eller Sverige kvalificerer sig. Men tiltroen til de danske drenge viser sig også her, idet 60% af omsætningen er sat på Danmark og 40% på Sverige, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Hvordan tror du første kamp om EM-billetten ender lørdag aften? Sverige er favoritter på hjemmebane i odds 2,30, mens Danmark er outsidere og giver odds 3,45. Et uafgjort resultat kan spilles til odds 3,10.

Spil med på braget Sverige-Danmark her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/em-kvalifikation

Sverige – Danmark

Sverige vinder kampen       odds 2,30

Uafgjort                             odds 3,10

Danmark vinder kampen     odds 3,45

Hvem kvalificerer sig til EM?

Sverige                              odds 1,90

Danmark                            odds 1,90