Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Superliga-sæsonen står for døren, og hvis man skal tro Oddset-spillerne, så kommer løverne fra FC København til at gentage sidste sæsons triumf.

Det fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

- Vi har FC København som klar favorit til det danske mesterskab, og den vurdering er de fleste Oddset-spillere enige med os i. Lige knap hver tredje spil på en dansk mester er kommet på FC København, der dermed er den klub, som Oddset-spillerne tror klart mest på som mester, siger Peter Emmike

FC København giver i skrivende stund pengene 1,50 gange igen som dansk mester.

SIF-mesterskab koster 8 millioner
Så er der markant højere odds på nyoprykkede Silkeborg, som der også er spillet en del på til odds 500.

- Vi har noget overraskende for os fået rigtig meget spil på Silkeborg som dansk mester til odds 500. Cirka 10 procent af alle indskud på den kommende danmarksmester er kommet på Silkeborg, så hvis de overrasker og napper DM-guldet, så står det lige nu til at koste os 8 millioner kroner, oplyser Peter Emmike.

AGF og Brøndby står ligeledes for 10 procent af alle indskud på en kommende dansk mester. Lavest tiltro har Oddset-spillerne til FC Midtjylland, FC Nordsjælland og Viborg. Kun to procent af dem, der har spillet på en dansk mester på Oddset, har sat deres penge på én af de tre klubber.

Sæt dine spil på Superligaen på Danske Spil*.