Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Kristi Himmelfartsdag er der lagt op til fodboldfest, når et udsolgt Parken tager imod tusindevis af fans fra AGF og FC København.

DBU Pokalfinalen er en traditionsrig festdag for dansk fodbold, og skal det blive til en fest også for Oddset-spillerne hos Danske Spil* må én klub ikke skuffe – nemlig FCK. Københavnerne bliver nemlig bakket massivt op af de danske gamblere i Pokalfinalen.

- Oddset-spillerne er ikke et sekund i tvivl. FC København vinder DBU Pokalen, idet 80% af alle indskud kommer på en FCK-triumf, mens kun 20% af omsætningen er lagt på AGF, siger Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager på Oddset.

- FC København er forsvarende pokalmestre og har længe været i en klasse for sig selv i Superligaen. Den flotte formkurve satser Oddset-spillerne altså på, fortsætter i Pokalfinalen, da en storsejr på mindst to mål til FC København også er et yderst populært spilobjekt, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

- AGF er derimod i en resultat- og spillemæssig krise og har endnu ikke formået at vinde med Glen Riddersholm ved roret i Superligaen. Men i DBU Pokalen har AGF og Riddersholm til gengæld oplevet succes, og klubben står nu i sin første Pokalfinale i 20 år. Så alle kræfter vil blive prioriteret på Pokalfinalen, hvorfor AGF absolut ikke skal afskrives i finalen. Men det er altså ikke noget, som Oddset-spillerne lægger vægt på, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Hvem tror du løfter DBU Pokalen?

FCK er favoritter i odds 1,33, mens AGF kan spilles til odds 3,10. Vinder FCK i ordinær spilletid giver odds 1,60 og en storsejr på mindst to mål kan spilles til odds 2,60. AGF derimod giver odds 5,90 for en pokaltriumf i ordinær spilletid.

Spil på DBU Pokalfinalen her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/dbu-pokalen