Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Onsdag skal de danske mestre fra FC København forsøge at spille sig videre til de to afgørende playoff-kampe om at komme i Champions Leagues-gruppespil.

Det forjættede Champions League-land har FC København ikke befundet sig i siden 2013, hvor det blev til en sidsteplads i gruppespillet.

Men FC København står med halvandet ben i playoff-kampene efter det udmærkede 1-1-resultat i Rumænien mod mesterholdet Astra. Og Oddset-spillerne tvivler da heller ikke på et københavnsk avancement.

- Oddset-spiller tror fuldt og fast på, at FC København spiller sig videre fra 3. kvalifikationsrunde af Champions League. Hele 90% af alle indsatser kommer på et københavnsk avancement til playoff-kampene, mens kun 10% levner de rumænske mestre fra Astra en chance, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

- FC København har vist flotte takter i sæsonstarten og har et glimrende udgangspunkt med sig fra Rumænien. De nyindkøbte spillere Rasmus Falk og Andrija Pavlovic har været en gevinst fra start, og det virker til, at FC København har fundet tilbage til fordoms styrke. Oddset-spillerne har i hvert fald nærmest blind tillid til, at FC København spiller sig tættere på Champions League-gruppespillet, fortæller Peter Emmike.

FC København er storfavoritter og giver odds 1,13 til at gå videre i Champions League, mens Astra omvendt står til odds 5,00.

Vinder FC København i ordinær tid er der odds 1,32 at hente på Oddset, mens et uafgjort resultat og Astra-sejr kan spilles til hhv. odds 4,80 og odds 9,80.

Spil på FCK i Champions League hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fck-astra-giurgiu-398530.html