Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter års tovtrækkeri er det søndag morgen endelig tid til den største boksekamp i mange år, når Floyd Mayweather går i ringen for at møde Manny Pacquiao i MGM Grand Garden i Las Vegas.

Floyd Mayweather anses af mange bokseeksperter som den bedste bokser på tværs af alle vægtklasser og har imponerende 47 sejre i ligeså mange kamp på CV´et. Men kan ”Pretty Boy” Mayweather besejre den filippinske bokselegende Manny ”Pac-Man” Pacquiao?

Oddset-spillerne hos Danske Spil* er ikke i tvivl. Amerikanske Floyd Mayweather kommer til at trække sig sejrsrigt ud af århundredets boksekamp.

- Mere end 70% af alle indskud kommer på Mayweather, mens under 30% spiller på Pacquiao, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

Floyd Mayweather er da også Danske Spils favorit i odds 1.47, mens Manny Pacquiao må leve med rollen som outsider i odds 2.85. Et uafgjort resultat 16-dobler dit indskud på Oddset.

Det store boksebrag ledsages naturlig vis af en lang række Special-spil, men særligt ét væddemål tiltrækker Oddset-spilleres interesse.

- Vi har spil på, hvordan kampen bliver afgjort. Her tror Oddset-spillerne virkelig meget på, at Floyd Mayweather knockouter Manny Pacquiao til odds 5.90. Men den filippinske ”Pac-Man” er utrolig hårdfør og har kun tabt tre gange på knockout i hele sin karrieres 64 kampe. Vi vurderer det derfor som langt mere sandsynligt, at Floyd Mayweather vinder kampen på point til odds 1.82, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Hvordan tror du udfaldet bliver af århundredets boksekamp? Se en lang række Specials på kampen fra Danske Spil* her:


Floyd Mayweather – Manny Pacquiao:

Hvem vinder?

Floyd Mayweather – Manny Pacquiao odds 1.47 odds 2.85

Hvordan afgøres kampen?

Floyd Mayweather på point           odds 1.82

Floyd Mayweather på knockout     odds 5.90

Manny Pacquiao på point              odds 4.90

Manny Pacquiao på knockout        odds 5.30

Uafgjort                                      odds 16.00