Brøndby IF og Oddset fra Danske Spil* har indgået en partneraftaler for de kommende tre sæsoner. Aftalen gælder både Superliga-holdet og Brøndbys kvindehold. 

Onsdag formiddag kom det frem, at Brøndby IF og Oddset fra Danske Spil* havde indgået en sponsoraftale på tre år fra den kommende sæson. Ud over at herre- og kvindeholdet indgår i den officielle partneraftale, så bliver Oddset også Fanzone-partner, når aftalen træder i kraft fra den kommende sæson.

BetXpert har talt med Danske Spils administrerende direktør, Niels Erik Folmann, om ambitionerne med aftalen for deres vedkommende.  

Folmann: Ganske naturligt for os 

Niels Erik Folmann understreget, at Danske Spil* med Oddset har det som ambition at sponsorere dansk topidræt, og at det har været naturligt for dem at indlede et samarbejde med Brøndby IF.

- Vi har med Oddset en ambition om at sponsere dansk topidræt, i det omfang det er foreneligt med vores budget og øvrige markedsføring. Det har vi gjort i en lang årrække med mange klubber og inden for idrætsgrene som fodbold, håndbold, ishockey, basket og e-sport. Og vi har gennem flere år arbejdet sammen med fx DBU om kvinde- og herrelandsholdene, kvindebasket og flere Superligaklubber. Derfor har det også været ganske naturligt for os at indlede et samarbejde med de bedste hold på kvinde- og herresiden i Brøndby IF fra den kommende sæson, da muligheden opstod. Vi har ikke råd til at sponsere alle topklubber og vurderer alle muligheder fra gang til gang, når de måtte opstå, fortæller Niels Erik Folmann til BetXpert.       

Målet med sponsoraftalen er, at de hos Oddset ønsker at komme tættere på fodbolden og opnå større synlighed. 

- Når man indgår en aftale, som den vi netop har lavet med vores nabo på Vestegnen, så handler det selvfølgelig om at opnå større synlighed og komme endnu tættere på fodbolden og det fællesskab, der er omkring spillet på og uden for banen. Det gælder ikke bare i Brøndby, men også andre steder i landet, og derfor arbejder vi også på at indgå aftaler og partnerskaber med andre klubber i den bedste fodboldrække herhjemme, siger Folmann.

Folmann: Partneraftalen er i tråd med vores forslag

For et par måneder siden lancerede Danske Spil* ti forslag til regeringen, der skulle sætte en stopper for aggressiv markedsføring for pengespil. Et af disse forslag var, at kendte personer skulle ud af spilreklamer. Folmann ser dog ikke en sammenhæng mellem deres forslag og sponsoratet af Brøndby, der er en af Danmarks mest kendte fodboldklubber. 

- Vi har helt bevidst fravalgt at bruge eksempelvis kendte skuespillere og fodboldidoler i vores reklamer, og det princip ændrer vi ikke på. Derfor kommer du fx heller ikke til at se Brøndby-profiler tone frem på tv-skærmen i reklamer for Oddset. Og vi vil heller ikke bruge enkelte spillere til at markedsføre fx spilbonusser eller konkrete odds. Partneraftalen er altså helt i tråd med det, vi tidligere har foreslået, fortæller Niels Erik Folmann.