Oddset er ny partner i AGF, efter 888sport* er udtrådt som koncernpartner. Oddset bliver partner på både herre- og kvindeholdet i AGF.

Danske Spil* er tilbage i AGF med dets spilbrand Oddset som ny partner. Danske Spil* og AGF har indgået et nyt partnerskab, som indebærer, at Oddset i de kommende tre sæsoner bliver såkaldt Guldpartner for både AGF's 3F Superligahold og for AGF Kvindefodbold i Gjensidige Kvindeligaen.

Førhen har Danske Spil* blot været klubbens officielle spillepartner. 

I AGF er der glæde at spore ovenpå den nye aftale med Danske Spil*

- Tips og fodbold hører sammen, og det er en naturlig del af oplevelsen ved fodboldkampe. Danske Spil* er ejet af os alle sammen via den danske stat og landets to største idrætsorganisationer, og de udlodder hvert år mange millioner til dansk idræt. Så de har en ambition om at være hele Danmarks bookmaker på en måde, hvor underholdning og ansvarlighed går hånd i hånd. Derfor giver et partnerskab med dem rigtig god mening for os, og vi glæder os også over, at Danske Spil* har ønsket at favne både vores 3F Superliga-hold og AGF Kvindefodbold, siger Jacob Nielsen, direktør i AGF.

DS: AGF er en stor klub 

Også hos Danske Spils administrerende direktør, Niels Erik Folmann, er der stor tilfredshed med aftalen.

- AGF er en stor klub med stolte traditioner, og vi er glade for, at vi de kommende sæsoner bliver officiel spillepartner i klubben. AGF har i år kronet en flot sæson med en tredjeplads i 3F Superligaen og har nu også et hold i Gjensidige Kvindeligaen under sine vinger, og det giver rigtig god mening for os fremover at blive synlige begge steder, siger Niels Erik Folmann og fortsætter:

- AGF har en kolossal opbakning i og omkring Aarhus, og det mærker man også på Ceres Park, hvor fansene er med til at skabe stemning og give kampene ekstra liv. Den stemning vil vi gerne bidrage til, og derfor ligger det også i aftalen, at Oddset på forskellig vis skal skabe aktiviteter for fansene, som forhåbentlig snart igen kan vende talstærkt tilbage, fortæller Niels Erik Folmann.

Første gang bliver allerede i morgen lørdag den 15. august, hvor AGF's kvindehold spiller hjemmekamp mod Fortuna Hjørring. 

Det nye partnerskab betyder, at Danske Spil* og Oddset vil være mere synlige ved klubbens hjemmekampe i Århus.

Oddset har også aftaler med andre Superliga-klubber såsom Brøndby IF, FC Midtjylland, AaB og OB.