Ladbrokes har odds på Zamundas Cup i indefodbold (lørdag 15. december i Hedensted) der dækkes af BetXperts samarbejdspartner Indefodbold.dk...

Ladbrokes har netop frigivet odds på Zamundas Cup 2012. Her er der mulighed for at spille på puljevindere samt den samlede vinder af stævnet nu på lørdag i Hedensted.

Ostehjørnet Kbh., der endnu ikke har fået spillet til at køre efter tilgangen af Mark Tubæk, er sammen med ES Stålindustri, med Martin Frandsen, Anis Cengic, Mikkel Jespersen, Dennis Juelsgård, Mads Winther og Niklas Henriksen på holdet, udråbt som de helt store favoritter til den samlede sejr sammen med Sportmaster Hobro, Sportigan Nykøbing Falster og de forsvarende mestre Zamundas  Men rigtig mange stærke hold stiller til start, så der er masser af spændende odds at spille på.

Porsborg Flytterforretning med Martin Johansen i spidsen fås til flotte odds 10,00 for en samlet sejr. Holdet er det mest vindende indtil videre i år og fører da også GPM ranglisten på indefodbold.dk.

Find oddsene:

Ladbrokes - Odds - Fodbold - Dansk - Zamundas Cup

Indefodbold.dk

Hos Indefodbold.dk kan du, udover en tæt dækning af det aktuelle stævne, finde profiler af flere af de deltagende hold, få overblik over samtlige indendørs-stævner i landet, eller deltage i de løbende konkurrencer.

Besøg Indefodbold.dk på http://www.indefodbold.dk

Om DM i indefodbold / Grand Prix Masters serien

Grand Prix Masters (GPM) blev afholdt første gang i sæsonen 2010/11, og er i dag det eneste åbne danmarksmesterskab i indefodbold for herre senior.

Serien består af en række udvalgte GMP stævner, hvori de deltagende hold optjener points til en samlet rangliste ud fra deres placering i de enkelte stævner. De 8 bedste hold på ranglisten, samt de forsvarende DM-vindere og ét Wild Card hold kvalificerer sig til Grand Prix Masters finalestævnet (DM i indefodbold) hvor den samlede præmiesum er over 50.000 kr. (med 25.000 kr. til de vindende hold).

Finalestævnet afvikles i denne sæson d. 19. januar 2013 i Grenaa Idrætscenter.

Læs mere om Grand Prix Masters her