Hele Danmarks danseprogram, Vild med Dans begynder nu så småt at gå ind i en afgørende fase. Sidste uge var det Master Fatman og hans dansepartner der blev stemt ud – hvem bliver det i denne uge?

Ladbrokes mener at det ser sortest ud for Nikolaj Christensen og Sofie Dalsgaard. De er favoritter til at ryge ud i morgen aften til odds 1.80 gange pengene igen. Lige efter kommer den gamle speedwaystjerne, Ole Olsen og Marianne Eihilt til odds 2.40 gange pengene hvis de ryger ud.

Umiddelbart er Ladbrokes af den overbevisning at Anna David og Rene Christensen ikke behøver at være urolig for at ryge ud i morgen aften. De giver hele odds 26 gange pengene igen hvis det sker.

Anna David og Rene Christensen er i øvrigt også favoritter til at løbe med den samlede sejr i Vild med dans til odds 1.91 skarpt forfulgt af Simon Mathew og Viktoria Franova til odds 2.25.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”Det ser umiddelbart ud som om det kommer til at stå mellem parret Nikolaj Christensen og Soffie Dalsgaard og parret Ole Olsen og Marianne Eihilt i spørgsmålet om hvem der ryger ud i morgen aften. Men vi er jo blevet overrasket før som da f.eks. Annette Heick meget overraskende røg ud. Så alt kan naturligvis ske.”

Hvem ryger ud fredag d. 27, oktober?
Nikolaj Christensen og Soffie Dalsgaard - odds 1.80
Ole Olsen og Marianne Eihilt - odds 2.40
Christina Roslyng og Steen Lund - odds 8.00
Simon Mathew og Viktoria Franova - odds 17.00
Anna David og Rene Christensen - odds 26.00

Hvem vinder Vild med Dans samlet?
Anna David og Rene Christensen - odds 1.91
Simon Mathew og Viktoria Franova - odds 2.25
Christina Roslyng og Steen Lund - odds 7.50
Ole Olsen og Marianne Eihilt - odds 17.00
Nikolaj Christensen og Soffie Dalsgaard - odds 21.00

Find alle oddsene på Ladbrokes hjemmeside.