OB tog fra Aarhus med en 1-0 sejr og efterlod dermed AGF på Superligaens sidsteplads. Kan AGF redde sig fra nedrykning? Vi har set nærmere på oddsene.

Vi skal have fat i slidte klichéer som ´kniven for struben´ og ´vind eller forsvind´ for at beskrive de kommende afgørende kampe for AGF. De har igen sat kurs mod nedrykning efter ganske jammerligt spil og hele 8 nederlag i træk.

Danny Olsen kom ellers til i vinterpausen med ny energi og vilje, men med hans skade virker AGF-offensiven nærmest lammet og uden idéer. I de seneste 8 kampe er det kun blevet til et enkelt mål, og der skulle en foræring fra Brøndby-defensiven til at sende Jesper Fredbergs mandskab på måltavlen.

Mandagens 0-1 nederlag til OB gav desværre heller ikke meget gejst; faktisk tværtimod da kampen viste at forsvarsspilleren Alexander Juel Andersen var klar til at svigte holdkammeraterne, fansene og klubben ved i feltet at slå en OB-spiller i hovedet. Derudover viste Jesper Langes afbrænder i overtiden endnu engang, at der ikke er kvalitet nok i afslutningerne til at hive vigtige point i land.

Der er nu blot 3 kampe tilbage i årets Superliga-sæson og AGF ligger sidst med 3 point op til SønderjyskE, der også har en bedre målscore.

I næste runde tager AGF til nedrykningskandidaterne FC Vestsjælland og derefter venter den sidste hjemmekamp mod SønderjyskE, inden de lukker sæsonen af i Aalborg mod de nordjyske guldfavoritter.

Torsdag 8. maj, kl. 20:00

FC Vestsjælland
Uafgjort AGF
2,30 3,40 3,40
NordicBet
Ladbrokes
Bet365

Nordicbet*: 70 pct. chance for AGF-nedrykning

Den dårlige form og harmløse offensiv har de også bemærket hos NordicBet*, der ikke længere har den store tiltro til AGF også kan skrive Superliga-klub på visitkortet til næste sæson. De er helt nede i odds 1,35 for en AGF-nedrykning. Det svarer til nogenlunde til, at Nordicbet* har vurderet, at der er en sandsynlighed på hele 70 pct. for at AGF befinder sig i 1.division i næste sæson.

"Skyerne bliver mørkere og mørkere over den stolte traditionsklub i Aarhus. Vi vurderer, at AGF skal bruge mindst fire point i de to næste kampe for at klare frisag, hvilket ikke er helt umuligt. Men der virker til at være meget langt til en sejr, når man gang på gang har svært ved at kreere chancer og kun har scoret et enkelt mål i de seneste otte kampe, der alle er tabt. AGF er i dyb krise, så det ligger ikke i kortene, at tingene pludselig vender. Derfor ser vi også AGF som øjeblikkets bedste bud på en nedrykker fra Superligaen," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Udvalgte Superliga-nedrykningsodds

Bedste odds Bookmaker
AGF 1,35 NordicBet
Viborg 1,37 NordicBet
SønderjyskE 3,65
Unibet
FC Vestsjælland 8,00
Betsafe