Thomas Dalgaard scorede flest mål i efteråret, men Andreas Cornelius er udset som favorit til at blive forårets målkonge. Vi har set på oddsene.

Med 12 scoringer i de 18 efterårskampe har Thomas Dalgaard sat sig solidt øverst på Superligaens topscorer-liste og sørget for at Viborg stadig er placeret over nedrykningsstregen.

Men hvordan kommer det til at gå i foråret?

Får den stærke Morten ´Duncan´ gang i scoringerne og kan han holde de midtjyske ulve på førstepladsen eller skal vi mere holde øje med den store Simon Makienok i Brøndby?

Og så har FCKs Igor Vetokele jo fået en ny angrebsmakker.

I sidste sæson blev FCK-angriberen Andreas Cornelius suveræn ligatopscorer med 18 Superliga-fuldtræffere, hvilket var med til at bringe mesterskabet tilbage til FC København.

Cornelius er kommet tilbage i løveflokken, og med seks point op til FC Midtjylland på ligaens førsteplads får FC København uden tvivl også brug for hans målnæse i de kommende måneder, hvis titlen som dansk mester skal forsvares.

Trods måltørken i Cardiff tror NordicBet* på en Cornelius i topform, der er klar til at tage kampen op med de øvrige topangribere i forårets 15 Superliga-spillerunder.

"Andreas Cornelius har været dyr at hente tilbage til FC København, men indkøbet kan hurtigt vise sig at være alle pengene værd. Hans niveau er måske endnu ikke til Premier League, men han er en angriber med internationalt snit, som på gode dage skaber masser af chancer til både sig selv og sine medspillere i Superligaen. Cornelius' fysiske styrke, placeringsevne og hurtighed ses ikke bedre hos andre forwards i Superligaen, og specielt hans hovedspil vil gøre ondt på mange modstandere," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Der er store forventninger til den unge angriber, der scorede tre mål i sin første træningskamp for FC København efter sit comeback, og NordicBet* har FCK-forwarden som favorit til at blive forårets topscorer i Superligaen.

Superligaens nuværende topscorer, Thomas Dalgaard, og Cornelius' makker i FC København, Igor Vetokele, er de største konkurrenter til titlen som forårets topscorer, men hvem har I fidus til banker flest bolde i netmaskerne?

Forårs-topscorer i sæsonen 2013/14

Nordicbet- odds
Andreas Cornelius 3,50
Thomas Dalgaard 5,00
Igor Vetokele 7,50
Simon Makienok 8,00
Morten ´Duncan` Rasmussen 10,00
Joshua John 12,50
Morten Nordstrand 12,50
Nicolai Jørgensen 15,00
Mostafa Abdellaoue 20,00
Rubin Okotie 25,00
Ariel Nunez 30,00
Kasper Kusk 30,00
Alexander Szymanowski 30,00
Kenneth Zohore 30,00
Martin Pusic 35,00
Mate Vatsadze 35,00

Find NordicBets odds på Superligen på  www.nordicbet.dk  under sport - fodbold - Danmark - Superligaen

*BetXpert skal gøre opmærksom på, at der kan være en lav generel limit på disse special-spil.