Efter 5-1 sejren i Parken har FCM skabt et 5 points forspring ned til AaB på andenpladsen. FCM-ulvene er nye favoritter til at vinde Superliga-guldet.

FC København gik ind til forårets sidste 15 spillerunder som favorit til at vinde endnu et Superliga-mesterskab. Flere bookmakere som Danske Spil* og Nordicbet* tilbød blot odds 1,65 for et FCK-mesterskab inden forårspremieren, mens Mermaidbet var helt nede i odds 1,50.

FCKs jagt på guldet startede med et 1-1 resultat i Aarhus, men da FC Midtjylland i samme runde tabte 2-1 til OB, så var der lagt op til en guldkamp i Parken. Med en sejr kunne FCK og hjemvendte Andreas Cornelius reducere midtjydernes forspring til blot to point.

Det gik slet ikke som hverken FCK eller bookmakerne havde forventet. Med en forrygende præstation lykkedes det for de midtjyske ulve at hente en 5-1 storsejr over FC København, og det har nu sendt favoritværdigheden over til Glen Riddersholms tropper.

Game Over for FCK?

Med 39 point, og dermed 8 point ned til FCK og 5 point ned til AaB, har FC Midtjylland bragt sig et stort skridt nærmere gulddrømmen.

"- Realistisk set er det game over. Vi skal kæmpe hårdt for at komme i Europa. Der er tre hold, der kæmper bag Midtjylland, og vi ved, at vi er uden Cornelius i de kommende kampe, selvom udvisningen var lidt tynd."

- Ståle Solbakken

Kan FC København komme sig over skuffelsen og kan de stadig true FC Midtjylland i kampen om mesterskabet?

Nej, siger den norske træner Ståle Solbakken, der har smidt håndklædet i ringen, og erkendt at FCK-stjernene i de resterende forårskampe sandsynligvis kæmper om at kvalificere sig til næste sæsons Europa League-kampe.

Men hvad siger I?

Skal FCK til at bekymre sig mere om AaB og Brøndby i medaljekampen eller er det mest af alt det spil for galleriet, når Ståle Solbakken sender matchbolden over til Glen Riddersholm?

Er FCM så store favoritter til at vinde Superliga-mesterskabet at der er værdi i odds 1,90 hos Unibet*?

  

Udvalgte Superliga Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
FC Midtjylland 1,90
Unibet
FC København 3,00
NordicBet
AaB 9,00 NordicBet
Brøndby 18,00 Unibet
FC Nordsjælland 81,00 Bet365
Esbjerg 250
Betsafe
AGF 201 Bet365
OB 151 Bet365
Randers 301 Bet365
FC Vestsjælland 2001 Bet365
Viborg 3001
Bet365
SønderjyskE 3001 Bet365