AaB stormede ind i mesterskabskampen med deres sejr over FCM i weekendens topbrag. Og så skal vi heller ikke helt afskrive FCK. Vi har set på guld-odds.

Kasper Risgårds knaldhårde hovedstødsscoring var nok til at sikre AaB en vigtig 1-0 sejr over Superligaens førerhold FC Midtjylland. Med det resultat lykkedes det Kent Nielsens tropper at reducere midtjydernes forspring til kun 2 point her efter 22. spillerunder. Det må have skabt guldfeber og mesterskabsdrømme i Nordjylland.

Og AaB er nu rykket op som førsteudfordrer til at vælte FC Midtjylland fra Superligaens dukseplads. Ståle Solbakken har ikke ramt formen i foråret og FC København har nu 7 point op til FC Midtjylland efter det blot blev til 0-0 i Haderslev mod bundproppen SønderjyskE.

Der er ikke de store forventninger til at Brøndby kan nå at blande sig i mesterskabskampen i denne sæson. Der mangler godt nok stadig 11 spillerunder, men der er hele 9 point op til FC Midtjylland

Men hvordan vurderer bookmakerne kapløbet om Superliga-guldet?
 

Kæmpestor fordel til midtjyderne

Hos Nordicbet* har man stadig tiltro til, at mesterskabsmedaljerne havner hos Glen Riddersholm og FCM-Ulvene. De satte en stor bid af forspringet over styr mod AaB, men det resterende kampprogram er dog til midtjysk fordel:

"FC Midtjylland slap fra kampen i Aalborg med æren i behold. Det var et ret lige opgør, som sagtens kunne være endt uafgjort. Når Sviatchenko inden længe vender tilbage til FCM, vil de blive forstærket væsentligt, lige som vigtige spillere som Jacob Poulsen og Sylvester Igboun også vil blive skarpere i aktionerne efterhånden som forårssæsonen skrider frem. Derudover har midtjyderne den kæmpestore fordel, at de mangler at møde begge de direkte udfordrere til førstepladsen hjemme i Herning, og samtidig har FCM én hjemmekamp mere end AaB i de sidste 11 spillerunder. Derfor er FC Midtjylland stadig vores guldfavorit." - NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen

Udvalgte Superliga Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,30
NordicBet
AaB 3,75
Unibet
FC København 5,00 Tipico
Brøndby 25,00
Unibet


Hvem har I fidus til i guldkampen, og er der værdi i oddsene?