Christian Eriksen og Spurs-kammeraterne skal op imod de engelske mestre fra Manchester City, men blandt weekendens højdepunkter finder vi også Superliga-kampe og Inter mod Napoli.

Så er landsholdspausen overstået og vi kan igen glæde os til en masse spændende ligakampe.

Første stop er lørdagens tidlige Premier League-kamp , hvor Tottenham skal en tur til Etihad Stadium mod de forsvarende mestre fra Manchester City. Det lader til at blive en svær opgave for London-klubben, der dog kan håbe på, at Christian Eriksen finder lidt mere spilleglæde end den unge playmaker viste i den danske landsholdstrøje.

Spurs-manager Mauricio Pochettino har forsat et stort stykke arbejde med at koordinere den offensive taktik. Holdets topscorer er den belgiske midtbanespiller Nacer Chadli, der har scoret 4 mål i de første 7 spillerunder, mens Eriksen har bidraget til målkontoen med 2 fuldtræffere.

Der er også pres på Manchester City, der kan mesterskabsrivalerne Chelsea have opbygget et forspring på 5 point og der venter desuden en Champions League-tur til Moskva i midtugen.

Manchester City har dog hentet forrygende storsejre (5-1 og 6-0) over Tottenham i de seneste indbyrdes opgør og de er da også klare favoritter denne gang.

Lørdag 18. oktober kl. 13:45

Manchester City Uafgjort Tottenham
1,50 4,75 8,00
Ladbrokes
Bet365
Bet365

Se ekspertanalyse til kampen her.

Brøndby og FCK i desperat pointjagt

Vi skal også have gang i Superliga-bolden, hvor både Brøndby og FCK står overfor nogle vigtige kampe for at holde snor i topholdene.

Hos Brøndby tager Brøndby denne gang imod FC Vestsjælland, mens FC København får besøg af Randers. Der er ikke råd til pointtab i disse søndagskampe, og i Brøndby-lejren håber man på, at de erfarne profil som Agger, Kahlenberg og Elmander træder i karakter og går forrest.

FC Vestsjælland har tabt samtlige hidtil 5 udekampe i denne sæson, mens Brøndby inden landsholdspausen tog en 2-1 sejr over mestrene fra AaB.

Er Brøndby ved at kæmpe sig ud af det grå midterfelt eller forsætter de svingende præstationer hos Thomas Franks tropper?

Søndag 19. oktober kl. 17:00

Brøndby Uafgjort FC Vestsjælland
1,65 3,90 5,90
Betsafe
Danske Spil
Unibet

Se vores MatchCenter til kampen her.

FC København indtager favoritrollen, når de tager imod et velorganiseret Randers-mandskab. Men mon ikke der er en ganske god stemning i spillerbussen hos Randers, der indtager 3.pladsen og tilmed kan fremvise ligaens bedste defensiv med blot 7 indkasserede scoringer i de første 10 spillerunder.

Ståle Solbakken har hentet Christian Poulsen til at tage endnu en runde i FCK-trøjen, men mon det blive til comeback allerede her mod Randers for den rutinerede midtbaneprofil.

Kan Randers bremse Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius eller tager FC København sejren i Telia Parken?

Søndag 19. oktober kl. 19:00

FC København Uafgjort Randers
1,82 3,60 4,70
Betsafe
Tipico
Danske Spil

Se vores MatchCenter til kampen her.

Italiensk delikatesse fra Giuseppe Meazza

Vi slutter vores lille weekend-rundtur af med et smut til Milano, hvor Inter skal forsøge at finde tilbage på sejrskurs mod gæsterne fra Napoli.

Det ambitiøse Inter-mandskab med Vidi?, Osvaldo, Hernanes og argentinerne Palacio og Icardi har tabt deres seneste to Serie A-kampe; først 1-4 til Gagliari og derefter 0-3 mod Fiorentina. Så der kan være ved at opstå lidt utålmodighed blandt fansene på Giuseppe Meazza, der nok havde håbet på, at Inter vil kunne blande sig i kampen om Champions League-pladserne.

Napoli kommer derimod med to Serie A-sejre i bagagen efter de hentede smalle sejre over Sassuolo og Torino. Vi har endnu ikke fået Gonzalo Higuain på måltavlen, men så har spanske José Callejón taget over og scoret 4 måli de første 6 spillerunder.

Får Inter vendt skuden eller forsætter Napoli deres sejrsstime?

Søndag 19. oktober kl. 20:45

Inter Uafgjort Napoli
2,50 3,35 2,90
Bet365 Unibet Ladbrokes

Se eksperttip til kampen her.