Vi kan se frem mod masser af drama, intensitet og fight om hvert græsstrå (og ikke mindst flot fodbold) når søndagens engelske rivalopgør ruller over skærmen.

Der kommer med garanti stor tænding på kampene, og der kommer til at slå knister på grønsværen, når de store Premier League-stjerner støder sammen i arvefjendeopgørene.

Denne søndag byder på det altid spændende rivalopgør mellem Manchester United og Liverpool, hvor der nok skal komme gang i fansene på lægterne på Old Trafford.

Manchester United har haft en skuffende sæson, og de tørster efter en sejr. Men kan Daniel Agger holde styr på Rooney, van Persie og Juan Mata?

Det kan også blive en stor opgave for United-defensiven, der skal have stoppet de hurtige Liverpool-stjerner, og så er der jo også alle de små kampe i kampen.

Får vi mon endnu et kapitel i balladen mellem 'Luis Suárez vs Patrice Evra'?

Den gamle Everton-spiller Wayne Rooney skal nok være opsat på at give manager David Moyes en tiltrængt sejr, mens legenden Steven Gerrard bestemt heller ikke vil have noget imod at styre Liverpool-tropperne til endnu en sejr over United-rivalerne.

Søndag 16. marts kl. 14:30

Manchester United
Uafgjort Liverpool
Odds 2,55 Odds 3,60 Odds 2,90
MermaidBet
Bet365
Betsafe

Se Jesper Møgelby´s ekspertanalyse af opgøret her.

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Robin Van Persie (Manchester United) 2,50
Unibet
Luis Suárez (Liverpool) 2,50
Sportingbet
Daniel Sturridge (Liverpool) 2,63
Ladbrokes
Wayne Rooney (Manchester United) 3,00
Ladbrokes
Juan Mata (Manchester United) 4,50 Unibet
Steven Gerrard (Liverpool) 5,60 Unibet

Hvem vinder på White Hart Lane?

Der skal nu også komme godt gang i løjerne i arvefjende-opgøret mellem Tottenham og Arsenal.

Champions League-eventyret er overstået for Arsene Wenger, der måtte indse, at Bayern München igen blev endestation for The Gunners.

Meget bedre går det ikke for Tottenham på den internationale scene, da de i midtugen blev besejret med 3-1 af portugisiske tophold Benfica. Christian Eriksen scorede dog et fornemt frisparksmål, og han kan måske igen komme på måltavlen eller sigte efter panden på den store Adebayor, der nok skal stå klar på pletten, når danskeren sender bolden ind over.

Arsenal er udset som favoritter, men de må dog undvære en række offensive profiler som Walcott, Wilshere, Özil og Ramsey. Og så måtte den franske manager igen tage en kammeratlig disciplinær-snak med Nicklas Bendtner, der lagde vejen forbi København uden tilladelse fra klubben.

Søndag 16. marts kl. 17:00

Tottenham Uafgjort Arsenal
Odds 3,10
Odds 3,40 Odds 2,50
Bet365 Unibet Ladbrokes

Se Jens Bøye´s ekspertanalyse af opgøret her.

Værdi i kortspil?

Udover 3 vigtige point i topstriden er der også stor prestige i at besejre ærkerivalerne, og det kan blive en lang dag for dommerne i disse klassiske rivalopgør med temperamentfulde profiler.

Kommer f.eks Arsenal-keeper Szczesny igen for sent og flæsker en modstander i feltet? Koscielny har det også med at tage forkerte beslutninger, mens en Sagna og Arteta godt kan tage fra, hvis der bliver behov for at bremse et Tottenham-angreb.

Tottenham - Arsenal: Kommer der et rødt kort i kampen?
Ja: Odds 3,40 NordicBet
Nej: Odds 1,34 Betsafe

Liverpool-fansene er vel ikke helt trygge med en forsvarsduo bestående af Daniel Agger og Martin Skrtel. De er begge rutinerede og burde ikke lade sig påvirke af nerver, men de er hverken hurtige, placeringsstærke eller videre gode til at læse spillet og derfor kommer de ofte for sent i deres aktioner.  

På den anden side må der være nogle frustrationer i United-lejren. Der er store ambitioner om at spille med om mesterskabet og Champions League-pladserne, men spillet fungerer ikke rigtig under Moyes.

Liverpool kan udfordre Manchester United-defensiven med lynhurtige Daniel Sturrigde og Luis Suárez. United-forsvarerne (som Phil Jones der bestemt ikke er den mest elegante) risikerer at måtte trække i nødbremsen for at stoppe kontra-angrebene.

Manchester United - Liverpool: Kommer der et rødt kort i kampen?
Ja: Odds 3,35
NordicBet
Nej: Odds 1,34 Betsafe

Hvad er jeres Premier League-søndagsfiduser?