FC København kan redde lidt af en skuffende sæson i pokalfinalen mod AaB, der jagter ´The Double´. Vi har tjekket oddsene for finalebraget i Parken.

Vi får en gentagelse af 2009-finalen, når FC København den 15. maj tager imod det nordjyske sensationshold AaB i årets pokalfinale. Dengang snuppede træner Ståle Solbakken og hans FCK-løver pokalen med en 1-0 finalesejr.

Solbakken må nu håbe på, at han igen kan lede tropperne til en pokal-triumf foran de forventningsfulde fans.

FC København har skuffet fælt i denne Superliga-sæson, og en pokaltitel vil være et plaster på såret for FCK-fansene, der havde håbet på, at Ståle-effekten kunne sikre dem endnu et mesterskab.

Andreas Cornelius har været en skygge af sig selv i dette forår, og der er meget vanskeligt at pege på en spiller, der har ramt niveau. Den sørgelige indsats mod Brøndby i 1-1 kampen i Parken viser et godt billede på et FCK-mandskab blottet for spilleglæde, kreativitet og vilje.

AaB har derimod overrasket alt og alle med forrygende flot fodbold. Man behøver blot se på deres fornemme præstation i 4-2 sejren over FC Nordsjælland for at finde forklaringen på, at Kent Nielsen er på vej til at føre AaB til The Double.

Med Kasper Kusk i hopla kan AaB blive svær at holde fra scoringer, og der er lagt op til en jævnbyrdig pokalfinale, hvor FCK med hjemmebanefordelen dog tager favoritværdigheden.

Torsdag 15. maj kl. 20:00

AaB
Uafgjort FC København
3,20 3,45 2,30
Bet365
Danske Spil
Sportingbet

Udvalgte Pokalfinale vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
AaB 2,25
Unibet
FC København 1,67
Partybets

Hold øje med ekspertanalyse til pokalfinalen og se MatchCenter her.