Sponsoreret indhold fra NordicBet

Dronningens nytårstale er lige om hjørnet, og traditionen tro giver NordicBet spillefuglene muligheden for at gætte med på indholdet af talen. På NordicBets liste over mulige ord er blandt andet "stegt flæsk" og den omstridte "Kähler-vase".

Julen er overstået, og nu mangler der snart kun dronningens nytårstale, før rådhusklokkerne kan byde 2015 velkommen. NordicBet har gættet med på indholdet af dronningens nytårstale. Bookmakeren mener, at et par sandsynlige emner til talen kunne være 150 års jubilæet for slaget ved Dybbøl eller Tysklands genforening, da det i år er 25 år siden, at Berlinmuren faldt. NordicBet har dog også sat odds på et par mindre sandsynlige muligheder.

Majestæten har det med at overraske i sin nytårstale, og der mener NordicBet, at ord som "Snapchat" eller "Kähler-vase" kunne være muligheder. NordicBet betaler pengene 9 gange igen, hvis "Snapchat"
finder vej til talepapiret, og hvis Dronningen nævner "Kähler-vasen" kan spillefuglene hente pengene 24 gange igen.


"Dronningen har nogle klassikere, som altid finder vej til talen, men for os bookmakere bliver det rigtig spændende, når majestæten fremhæver specielle begivenheder eller temaer fra året, der er gået. I 2012 sagde hun "Facebook", og i år kunne en kanin i hatten være polemikken omkring Imercos tilbudsvase fra Kähler. Dronning Margrethes nytårstale er højtidelig, men hun leverer den med humor og et glimt i øjet. Det er grunden til, at vi ikke helt tør udelukke nogen ord fra nytårstalen," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hvad siger dronningen i sin nytårstale? (Udvalgte odds)

1864 1,42

Berlinmuren 1,42

Dybbøl 2,00

Eurovision 3,00

Madspild 3,00

Stegt flæsk 5,00

Selfie 5,00

Parlamentsvalg 5,00

Chili Klaus 5,00

Conchita Wurst 9,00

Søens Folk 9.00

Jensen 9,00

Droner 9,00

Kählervase 24,00

Digital Post 24,00

Shitstorm 24,00De mest spillede ord i 2013 hos NordicBet:

Søens Folk

Danmark

Nelson Mandela

Selfie

Emmelie De Forest

Kommunalvalg

Lockout

Yahya Hassan

Facebook

Grønland

Allan Simonsen

Færøerne

Find odds på NordicBet.dk under TV-begivenheder/Danmark/HM Dronning Margrethes nytårstale