Hvem har du fidus til i årets NFL-slutspil? Vi har tjekket markedets bedste odds i weekendens NFL Divisional Playoffs. Se også vinderodds for Superbowl.

Efter Wild Card-runden er der nu blot 8 NFL-mandskaber til at kæmpe sig vej mod Superbowl-finalen, der afvikles den 1. februar på University of Phoenix Stadium i Arizona (hjemmebane for Cardinals).

I sidste års Superbowl tog Seattle Seahawks en sikker finalesejr (43-8) over Denver Broncos, og de to mandskaber er også denne gang med helt fremme blandt favoritfeltet.

Men før vi når frem til Superbowlen skal vi dog have afviklet både divisions- og conferencefinalerne.

Tom Brady og hans New England Patriots-kammerater får lov til at åbne Divisional Playoff-festen, når de tager imod undertippede Baltimore Ravens, der må håbe på, at deres Quarterback Joe Flacco har en god dag og kan stå for presset på Gillette Stadium.

Lørdag 10. januar kl. 22:35

New England Patriots Baltimore Ravens
1,35 3,45
Betsafe
Partybets

Herefter går turen hurtigt til Seattle, hvor Seahawks tager en meget solid favoritværdighed mod Carolina Panthers, der dog kommer med en frisk 27-16 sejr over Arizona Cardinals i deres Wild Card-opgør.

Søndag 11. januar kl. 02:15

Seattle Seahawks
Carolina Panthers
1,18 5,50
Unibet
Bet365

Der var straks mere drama og kontroversielle dommerkendelser i Cowboys´ 24-20 Wild Card-sejr over Detroit Lions. Tony Romo havde svært ved at flytte kæderne, og de skal finde et helt andet gear overfor Packers.

Der er da også mest tiltro til, at Packers-QB Aaron Rodgers sørger for at kampen på Lambeau Field bliver afslutningen på sæsonen for Dallas-spillerne.

Søndag 11. januar kl. 19:05

Green Bay Packers
Dallas Cowboys
1,39 3,15
Betsafe
Bet365

Vi lukker ned for en hektisk NFL-weekend på Mile High Stadium, hvor Peyton Manning og Denver Broncos tager imod Indianapolis Colts.

Der er lagt op til en ganske speciel kamp for Manning, der efter 2011-sæsonen skiftede fra netop Colts. Brows er favoritter, men kan Colts bremse deres tidligere QB og overraskende tage billetten til AFC konference-finalen?

Søndag 11. januar kl. 22:40

Denver Broncos
Indianapolis Colts
1,34 3,60
Betsafe Partybets

Hvem vinder Superbowl?

Kan QB Russell Wilson igen føre Seahawks til en Superbowl-triumf eller har I mere fidus til at en af udfordrene vil vippe det forsvarende mesterhold ned fra NFL-tronen?

Udvalgte Superbowl Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Seattle Seahawks 3,00 Ladbrokes
New England Patriots 4,00
Danske Spil
Denver Broncos 6,00 Bet365
Green Bay Packers 6,50 Partybets
Dallas Cowboys 13,00 Bet365
Baltimore Ravens 20,00 Danske Spil
Indianapolis Colts 26,00
Sportingbet
Carolina Panthers 41,00
Ladbrokes
Ladbrokes
AFC Championship