Jakob Fulgsang har været i suveræn form denne sæson og går ind til Tour de France med det laveste vinderodds nogensinde for en dansk rytter hos Danske Spil*. Se bookmakernes odds på Jakob Fuglsang her.

2019 har været et forrygende år for den danske cykelrytter Jakob Fuglsang indtil videre. Fuglsang har blandet sig helt i front i flere store løb i foråret og kan prale af syv podiepladser herunder sejre i Vuelta a Andalucía, Liége-Bastogne-Liége og senest opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné.

Odds på Jakob Fuglsang hos Danske Spil her

Og Jakob Fulgsangs flotte form er ikke gået bookmakernes næse forbi. Faktisk har oddset aldrig været lavere på en dansk cykelrytter til at vinde Tour de France, end det er lige nu. Det skriver Danske Spil* i en pressemeddelelse.

"Lige nu har vi Jakob Fuglsang som vinder af Tour de France til odds 8,00 (nu odds 6,00, red.). I alle de år, vi har haft odds på Touren, har vi aldrig haft en dansker så lavt sat, før løbet er startet. Der er kun tre ryttere, der er lavere sat end ham", siger Jeppe Helbo, der er oddssætter hos Danske Spil*.

Odds på Jakob Fulgsang i Tour de France

Danske Spil* er ikke de eneste, der har Jakob Fuglsang som en af de absolutte favoritter til at trille ind på Champs-Élysées i gult. 

Odds på Jakob Fuglsang til at vinde Tour de France 2019 Bedste odds Bookmaker
Betfair Spillebørs 7,92
Danske Spil

6,00

888sport 6,00
LeoVegas 6,00
bwin 7,00
Mr Green 6,00
Unibet 6,00
Cashpoint 6,50
Nordicbet 5,50
Betfair Sportsbook 6,00
Jetbull 5,50
Bet365 6,50
Bethard 6,05
888sport 6,00

Jakob Fuglsang Tour de France odds er opdateret fredag den 5. juli klokken 09:20. Odds fra Betfairs Spillebørs er fratrukket 6,5 % i kommission. Det er således det effektive odds, der indgår i tabellen.

Jakob Fuglsang slår sin egen rekord

Både i 2018 og 2017 lå Jakob Fuglsang i odds 18 for at vinde Tour de France, hvilket indtil i år var det laveste nogensinde hos Danske Spil*. Den næste på listen er Michael Rasmussen, der i 2006 og 2007 gav henholdsvis odds 40 og odds 35 hos den statsejede bookmaker.

Odds 8 gør Fuglsang til nummer fire på listen over favoritter hos Danske Spil*. Foran ham ligger Tom Dumoulin fra Team Sunweb til odds 7,00, Egan Bernal fra Team Ineos til odds 5,00 og sidste års vinder Geraint Thomas fra Team Ineos til odds 3,00.

"Jakob Fuglsang har taget tilløb til at lave et stort resultat i Touren i mange år efterhånden. Men der er altid kommet noget vejen. Det har for det meste været en dårlig dag i bjergene, men også styrt har knust Fuglsangs drømme om at stå på podiet i Paris," siger Jeppe Helbo, der tror, at 2019 kan være året for Jakob Fuglsang.

"Jakob Fuglsang har været hvis ikke den stærkeste så én af de stærkeste ryttere overhovedet i dette forår. Han har præsteret på et højt niveau i samtlige ugelange etapeløb, som han har deltaget i. I weekendens afslutning på etapeløbet, Critérium du Dauphiné havde han som en anden feltherre fuldstændig styr på situationen og vandt da også løbet samlet. Derfor vurderer vi også, at han har chancen for endelig at få sin drøm om et Tour-podie opfyldt, siger han." 

Masser af specialspil på Jakob Fuglsang i Tour de France

Hos Danske Spil* er spillerne fulde af tiltro til Jakob Fuglsang. Danskeren er klart den rytter, som der er kommet flest indskud på, oplyser Jeppe Helbo. 28 % af alle indskud er sat på Fuglsang til at vinde, mens rytteren, der har været næstflest indskud på, er Geraint Thomas med 10 %, lød det fra Danske Spil* i en pressemeddelelse i mindten af juni. 

Hos Danske Spil* kan man finde en lang række af specialspil på Jakob Fuglsang til Tour de France. Man kan blandt andet finde odds på, om Jakob Fuglsang kommer til at køre i den gule trøje, om han må stå af og udgå af løbet, og om han kommer på podiet.

Odds på specialspil på Jakob Fuglsang i Tour de France 2019 Bedste odds Bookmaker
Fuglsang vinder ikke Tour de France 1,10
Fuglsang slutter i top 3

2,50

Fuglsang slutter ikke i top 3 1,45
Fuglsang slutter i top 10 1,40
Fuglsang slutter IKKE i top 10 ​​​​2,70
Fuglsang vinder mindst en etape 3,00
Fuglsang vinder to eller flere etaper 11,00
Fuglsang vinder IKKE en etape 1,33
Fuglsang bærer den gule trøje 4,00
Fuglsang vinder bjergkonkurrencen 30,00
Fuglsang udgår af Tour de France 5,00

Odds på Jakob Fuglsang specialspil er opdateret fredag den 5. juli klokken 09:15.

Hos Unibet*, 888sport, LeoVegas* og Mr Green* kan man også spille på Fuglsang til at komme på podiet. De fire Kambi-bookmakere giver odds 2,50 på Jakob Fuglsang i top 3.