Søndag aften mødes FCK og FC Midtjylland i Superligaens 21. spillerunde i en kamp, der for begge holds vedkommende er yderst vital, hvis man fortsat skal drømme om mesterskabet i indeværende sæson. BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen.

Siden FC Midtjyllands mesterskab i 2014/2015-sæsonen har enten FCK eller FCM vundet det danske mesterskab i fodbold. FCK har vundet tre gange og FCM to gange siden 14/15-sæsonen. Det er stadig for tidligt at konkludere noget som helst, men måske vi i denne sæson får en anden Superligavinder.


Brøndby ligger inden denne spillerunde nummer et i tabellen med to point ned til FC Midtjylland på andenpladsen, fem point ned til AGF på tredjepladsen og syv point ned til FCK på fjerdepladsen. Brøndby skal i weekenden en tur til Odense for at møde OB. Denne kamp spilles klokken 16.00 søndag, og altså inden FCK og FC Midtjylland tørner sammen. 

FCK - FCM: De bedste odds på kampen

Nedenfor finder du de bedste odds til kampen mellem FCK og FC Midtjylland. Der er kampstart i Parken klokken 18.00 søndag, og du kan se topopgøret på TV3+ eller Viaplay.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FCK 2,55
Uafgjort 3,65
FC Midtjylland 2,75
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,03
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,71
Nej 2,30
Hvem scorer et mål i kampen? Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 2,50
Sory Kaba scorer 2,90
Kamil Wilczek scorer 2,95
Anders Dreyer scorer 3,50
Viktor Fischer scorer 3,80
Mohamed Daramy scorer 4,00
Evander scorer 4,00
Gustav Isaksen scorer 4,33
Pione Sisto scorer 4,35
Pep Biel scorer 5,50
Alexander Scholz scorer 5,75
Lukas Lerager scorer 7,50

Odds er senest opdateret fredag den 12. marts klokken 09.52. 

Spil på FCK - FCM hos Bet365

Som det fremgår af oddstabellen ovenfor, spår bookmakerne en uhyre tæt duel i Danmarks nationalarena søndag aften mellem de to bedste klubber herhjemme de seneste år. Kampen dømmes af Mads-Kristoffer Kristoffersen. 

FC København skal nok ikke kigge for meget på resultaterne af de seneste indbyrdes opgør mod FC Midtjylland, hvor holdet fra Herning har det klare overtag. Seneste møde fandt sted den 17. december i Parken, hvor de to hold mødtes i ottendedelsfinalen i Sydbank Pokalen.

Her endte det 1-1 i ordinær spilletid, og kampen skulle dermed ud i forlænget spilletid. I de to gange 15 minutters ekstra spilletid lykkedes det ikke nogle af holdene at score, så ottedendelsfinalen i pokalturneringen skulle afgøres i straffesparkskonkurrence. Her scorede samtlige spillere, lige indtil Nicolaj Thomsen brændte FCK's sjette straffespark. FCM gik videre, og i denne uge spillede de sig endnu et step tættere på pokaltitlen, da de slog OB med 3-0 på hjemmebane. FCM skal møde SønderjyskE i semifinalen.

FCK har ikke slået FC Midtjylland i snart to år. Seneste FCK-sejr fandt sted den 18. april 2019, hvor man sejrede med 3-0 hjemme i Parken. Siden det møde har de to hold spillet syv gange mod hinanden, og FCK har tabt seks af disse, hvis man inkluderer føromtalte straffesparksnederlag. 

I sidste weekend var der derby på Brøndby Stadion, og efter slutfløjtet blev VAR-kendelser fra kampen flittigt diskuteret på både tv og sociale medier. De kolde resultatfakta må dog give Jess Thorup ekstra panderynker, da FCK tabte 2-1 til Brøndby for anden gang i sæsonen. FCK er nu syv point efter Brøndby, og hvis man taber søndagens kamp mod Midtjylland, så synes eventuelle mesterskabsdrømme på Østerbro urealistiske.

FC Midtjylland har også haft slinger i valsen på det seneste i Superligaen, hvor Priskes tropper har tabt to i træk. I sidste weekend tabte de 1-0 hjemme mod AGF, og FCM har dermed ikke scoret i deres seneste to superligakampe. I midtugen scorede de dog tre mål i førnævnte pokalkamp mod OB. 

Jess Thorup står i søndagens kamp overfor sin tidligere klub for tredje gang som FCK-manager, og han må håbe et vist ordsprog holder stik her, hvis han skal bevare håbet om sit andet danske mesterskab som træner i indeværende sæson. 

Bud på startopstillinger

FCK: Johnsson - Bartolec, Nelsson, Bjelland, Boilesen - Stage, Zeca, Falk - Wind - Fischer, Daramy

FC Midtjylland: Lössl - Sery Larsen, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Onyeka, Evander - Isaksen, Dreyer, Sisto - Kaba

Ovenstående bud på startopstillinger er fra Tipsbladet.

Hos FCK får Andreas Bjelland formentlig en sjælden plads i startopstillingen, da Mathias 'Zanka' er i karantæne til opgøret mod FCM. Peter Ankersen er skadet og ude til kampen, mens Nicolai Boilesen er tvivlsom. 

Hos FC Midtjylland må man undvære de to skadede højrebacks Dion Cools og Joel Andersson samt angriber Júnior Brumado. Midtbanespillerne Jens-Lys Cajuste og Nicolas Madsen er ude med karantæne.