FC Midtjylland står med umiddelbart gode kort på hånden inden onsdagens returkamp mod Slavia Prag. En sejr vil give dem adgang til Champions League-gruppespillet. BetXpert giver her udvalgte odds på kampen. 

Da Slavia Prag og FC Midtjylland mødtes i sidste uge, endte opgøret uden scoringer. Onsdag aften kommer vi uanset hvad til at se netmaskerne blafre i Herning. Om det så bliver i ordinær spilletid, forlænget spilletid eller i eventuel straffesparkskonkurrence, må tiden vise, men sikkert er det, at der skal findes en vinder på MCH Arena. 


Kampen på Sinobo Stadium i sidste uge blev 0-0, men begge hold havde nogle udmærkede chancer undervejs i kampen. Særligt Sory Kaba kunne godt have fået mere ud af det, men guineaneren var ikke prangende. Han var den spiller på banen, der havde den højeste xG med sine 0,36. Slavia Prag lå som hold på 0,43 xG, mens FC Midtjylland lå på 0,55 xG. 

Få odds 12 på FC Midtjylland-sejr i målrigt opgør mod Slavia Prag 

  • Gå til Onsidebettings hjemmeside og opret dig eller log ind - det tager under 5 minutter
  • Spil på oddsboostet "FC Midtjylland vinder og over 3,5 mål" til odds 12 i opgøret FC Midtjylland - Slavia Prag
  • Du finder spillet under "Fodbold Specials" i menuen til venstre
  • Der ligger også andre spil under "Fodbold Specials", og du kan frit spille på dem alle
  • Eventuelle gevinster er fritaget for omsætningskrav
  • Tilbuddene er for alle Onsidebetting-kunder, eksisterende såvel som nye

Hent tilbud hos Onsidebetting

FC Midtjylland - Slavia Prag-odds: Hvem booker CL-billetten? 

Herunder kan du se de højeste odds på kampen. Der er kickoff onsdag aften klokken 21.00 på MCH Arena, og du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,90
Uafgjort 3,25
Slavia Prag 2,90
Hvem går videre? Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,30
Slavia Prag 1,62
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 2,30
Under 2,5 1,62
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,98
Nej 1,82
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Sory Kaba scorer 3,30
Petar Musa scorer 3,70
Stanislav Tecl scorer 3,70
Junior Brumado scorer 4,00
Anders Dreyer scorer 4,00
Evander scorer 4,70
Nicolae Stanciu scorer 4,90
Pione Sisto scorer 4,90
Bozhidar Kraev scorer 5,70
Peter Olayinka scorer 6,10
Awer Mabil scorer 6,10
Lukas Masopust scorer 6,50
Lukas Provod scorer 7,35
Erik Sviatchenko scorer 9,20
Ondrej Kudela scorer 17,00
Andre spillerspecials Højeste odds Bookmaker
Pione Sisto scorer udenfor straffesparksfeltet 9,60
Nicolae Stanciu scorer udenfor straffesparksfeltet 13,50
Anders Dreyer scorer direkte på frispark 50,00
Sory Kaba scorer på hovedstød 13,50
Pione Sisto laver assist 7,80
Evander laver assist 6,30
Evander scorer udenfor straffesparksfeltet 23,00
Pione Sisto scorer på frispark 45,00
Bozhidar Kraev scorer udenfor straffesparksfeltet 38,00
Peter Olayinka scorer på hovedstød 24,00
Awer Mabil laver assist 5,80
Lukas Masopust scorer og laver assist 60,00
Anders Dreyer scorer og laver assist 20,00
Erik Sviatchenko scorer på hovedstød 12,50
Ondrej Kudela scorer på hovedstød 21,00

Odds er senest opdateret mandag den 28. september klokken 14.42.

Som det kan ses på oddsene til kampen, så forudser bookmakerne en uhyre tæt kamp, hvor tjekkerne er favoritter til at gå videre samlet. Selvom FC Midtjylland fik et fint udgangspunkt med fra Prag, så vil en scoring til tjekkerne gøre det en del hårdere for Midtjylland at gå videre, da de dermed vil skulle score to gange. 

I weekenden vandt FC Midtjylland hjemme med 1-0 mod Randers i en kamp, hvor begge hold sagtens kunne have scoret flere mål. Emil Riis havde efter bare 29 sekunders spil en fremragende mulighed for at bringe gæsterne foran, men Jesper Hansen reddede den flot med fødderne. I anden halvleg havde Vito Hammershøy-Mistrati også en glimrende chance for at udligne, men hans forsøg blev blokeret af Manjrekar James. 

FC Midtjylland lå på 1,73 xG i kampen, mens Randers FC faktisk lå lidt højere på 1,78 xG. På tavlen kom de dog ikke, og dermed fik Jesper Hansen og Midtjylland det fjerde clean sheet på stribe. Desuden hvilede Brian Priske en række nøglespillere til kampen mod Randers, hvor blandt andre Alexander Scholz, Jens-Lys Cajuste, Sory Kaba, Paulinho og Anders Dreyer alle blev sparet, mens Evander startede på bænken og først kom ind efter 82 minutter. 

Slavia Prag holdt også buret rent i deres ligakamp i weekenden, hvor de på hjemmebane besejrede Slovacko med 3-0. Her blev kaptajn Ondrej Kudela dobbelt målscorer. Forsvarsspilleren scorede på straffespark efter bare to minutter. Efter godt en halv times spil øgede Kudela til 2-0, mens indskiftede Lukáš Provod cememterede sejren i overtiden med sit mål til 3-0.

Også Slavia Prag hvilede en række spillere. Nicolae Stanciu så hele kampen fra bænken. Topscorer Stanislav Tecl startede ude, men kom ind fra anden halvlegs start. Jan Bořil og David Hovorka var slet ikke med, og spillere som Vladimír Coufal, Lukáš Masopust og Peter Olayinka blev også sparet. Coufal og Masopust kom dog ind med cirka et kvarters tid tilbage mod Slovacko. 

Bud på startopstillinger

FC Midtjylland: Hansen - Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Cajuste, Onyeka, Evander - Dreyer, Kaba, Mabil 

Slavia Prag: Kolar - Coufal, Hovorka, Zima, Boril - Holes - Masopust, Stanciu, Sevcik, Olayinka - Tecl

I weekenden spillede Slavia Prag med to angribere, men det må formodes, at de vil gribe returkampen mod Midtjylland lidt mere defensivt an fra start, og spille med samme formation som i første kamp. Slavia Prag har endnu ikke tabt i denne sæson. Det har FC Midtjylland, der tabte superligapremieren mod SønderjyskE med 2-0. 

Måske vælger Brian Priske at bringe Pione Sisto fra start, men han har indtil videre kun prøvet at starte inde i Superligaen i denne sæson.

Begge hold er sikret et europæisk gruppespil i denne sæson. Vinderen går som nævnt i Champions League-gruppespillet, mens taberen af opgøret kan trøste sig med en plads i Europa League-gruppespillet. FC Midtjylland har ikke været i et europæisk gruppespil siden 15/16-sæsonen. Dengang gik de videre fra gruppen, men tabte sekstendedelsfinalen til Manchester United med 6-3 samlet efter at have vundet første opgør i Herning med 2-1.