Der skal deles trofæer ud lørdag: pokalfinaler i England (Arsenal-Hull) og Tyskland (Dortmund-Bayern München) samt kamp om den spanske La Liga-titel (Barcelona-Atlético Madrid).

Vi nærmer os afslutningen på denne sæson i fodboldeuropa, men inden vi lukker og slukker og vender snuden mod VM, skal der uddeles et par trofæer.

FA Cup: Arsenal - Hull

Se Match Center.

Arsenal fik reddet Champions League-kvalifikationen hjem og kunne igen igen fejre St. Totteringham’s Day, men ellers har det været en sæson (ja, faktisk en hel del) uden den helt store succes. Det er i skrivende stund 8 år, 11 måneder, 24 dage og 8 timer siden Arsenal sidst har løftet et trofæ.

Lørdag står man med rigtig gode kort på hånden når Hull tropper op på Wembley. Holdet klarede skærene og skal også spille Premier League næste sæson, men har kun hentet et point i de seneste fem kampe.

FA Cup-finalen giver dermed også Hull en chance for at råde bod på en trist sæson, men vi skal ikke engang en måned tilbage før Hull tabte 0-3 hjemme til netop Arsenal.

Arsenal Uafgjort Hull
1,50 4,50 7,5
Bet365
Bet365
Unibet

DFB Pokal: Borussia Dortmund - Bayern München

Se Match Center.

Trods et overlegent mesterskab er der pres på Bayern München og Pep Guardiola efter Champions League-exit mod Real Madrid. Bayern så skidt ud i de to semifinaler og har derudover snublet lidt i Bundesligaen efter mesterskabet var en realitet. Flere spillere er begyndt at mugge lidt i krogene, og bliver det til endnu en skuffelse mod Dortmund vil flere kritiske røster melde sig på banen.

Dortmund kunne ikke lukke hullet til Bayern, men satte sig på andenpladsen og måtte også bøje sig i europæisk regi. En pokaltriumf kan dog rette op på meget og give Dortmund-tilhængerne lidt oprejsning mod et Bayern-hold der bliver ved med at købe Klopps bedste spillere.

Det er Robert Lewandowskis sidste kamp inden han drager til netop Bayern og polakken lover mål.

Dortmund Uafgjort Bayern München
3,75 3,80 2,05
Ladbrokes
NordicBet
Bet365

La Liga: Barcelona - Atletico Madrid

Se Match Center.

Hvem vinder La Liga? Længe har Real Madrid, Atl. Madrid og Barcelona ligget side om side, men alle er snublet i de sidste runder. Madrids kongeklub er derfor ude og nu står slaget mellem Diego Simeones Atletico Madrid og Messi og Barcelona.

De to hold mødes i et direkte matchup om titlen. Barcelona er tre point efter og skal derfor bruge en sejr for at snuppe mesterskabet, mens Atletico Madrid kan nøjes med uafgjort.

De to hold er mødtes fem gange denne sæson, fire gange er det endt uafgjort, Atletico Madrid har vundet én og alle er endt under 2,5 mål.

Barcelona Uafgjort Atletico Madrid
1,83 3,80 4,50
Bet365
Danske Spil
Bet365