Denne torsdag er der også Europa League-bold på menuen, ligesom der har været det de seneste par uger. BetXpert bringer her odds på udvalgte kampe fra tredje spillerunde i Europa League. 

Der er ingen danske hold med i Europa League-gruppespillet i år, men der er flere storhold med i turneringen. Her kan AC Milan, AS Roma, Napoli, Tottenham og Arsenal blandt andre nævnes. Artiklen her kommer til omkring to af disse klubbers kampe i denne runde. 


Sevilla er forsvarende mester i Europa League, som de har vundet rekordmange gange. Det tyder dog på, at de ikke kommer til at vinde Europa League i denne sæson, da de har fået en fornuftig start på Champions League-gruppespillet, og de bør bestemt være stærke nok til at avancere videre fra deres Champions League-gruppe. 

Odds på Ludogorets - Tottenham

Herunder finder du de bedste odds på kampen mellem Ludogorets og Tottenham fra Europa Leagues Gruppe J. Der er kickoff klokken 18.55, og du kan se kampen direkte på 6'eren samt Eurosport Player og Dplay.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Ludogorets 8,75
Uafgjort 5,50
Tottenham 1,40
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,57
Under 2,5 mål 2,50
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,87
Nej 2,00
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Harry Kane scorer 1,65
Gareth Bale scorer 2,20
Dele Alli scorer 2,70
Steven Bergwijn scorer 2,80
Elvis Manu scorer 5,50
Pierre-Emile Højbjerg scorer 6,50

Odds er senest opdateret tirsdag den 3. november klokken 10.12.

Tottenham ligger nummer to i Gruppe J inden torsdagens kamp mod Ludogorets. Senest tabte de noget skuffende med 1-0 i Antwerpen til Royal Antwerp. Det betyder, at det belgiske hold topper tabellen med maksimumpoint efter de to første kampe. Foruden Antwerp, Tottenham og Ludogorets tæller gruppen også LASK Linz, der har tre point ligesom Tottenham. 

Ludogorets ser ud til at være det svageste mandskab i gruppen, og hvis man så deres kamp mod FC Midtjylland i Champions League-kvalifikationen, giver det fin mening. Her så de ufarlige ud, og Tottenham bør vinde denne kamp, også selv hvis Mourinho vælger at spare en del nøglespillere til kampen. Ludogorets havde dog en fin kamp ude mod LASK i sidste spillerunde, men et hattrick af deres hollandske angriber, Elvis Manu, var ikke nok til point. De måtte rejse fra Østrig med et nederlag på 4-3. 

Begge klubber var i aktion i søndags, hvor det blev til to hjemmesejre for holdene i deres respektive hjemlige turneringer. Ludogorets vandt 1-0 over Levski Sofia, mens Tottenham besejrede Brighton med 2-1 i en kamp, hvor Gareth Bale blev skiftet ind efter 70 minutter og tre minutter senere sendte bolden i nettet på et flot hovedstød. 

Tottenham ligger nummer tre i Premier League med 14 point efter syv kampe, og de har kun to point op til Liverpool, der ligger nummer et. Ludogorets ligger nummer et i den bulgarske Parva Liga med 23 point. Det samme antal har Lokomotiv Plovdiv, men de har en dårligere målscore end Ludogrets, og så har de i øvrigt også spillet en kamp mere.

Det er første gang, at Ludogorets og Tottenham skal spille mod hinanden. 

Bud på startopstillinger

Det er altid svært at spå om startopstillingerne i Europa League. Det er det, fordi de store hold ofte roterer en del i forhold til idealopstillingen. Vi er dog ikke blege for at komme med vores bud på et par startopstillinger:

Ludogorets: Iliev Ivanov - Cicinho, Moti, Verdon, Nedyalkov - Santana, Badji, Yankov - Anicet, Manu, Tekpetey 

Tottenham: Lloris - Aurier, Sanchez, Dier, Reguilon - Lo Celso, Winks - Bale, Alli, Bergwijn - Kane 

Odds på Benfica - Rangers

Herunder finder du de bedste odds på kampen mellem Benfica og Rangers fra Europa Leagues Gruppe D.
Begge hold har vundet deres første to kampe i gruppespillet, så en eventuel vinder af opgøret er altså alene i front af gruppen. Du kan se kampen direkte klokken 18.55 torsdag aften på Canal 9 samt Dplay og Eurosport Player. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Benfica 1,93
Uafgjort 3,75
Rangers 4,25
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,91
Under 2,5 mål 1,96
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,80
Nej 2,05
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Haris Seferovic scorer 2,60
Luca Waldschmidt scorer 2,65
Darwin Nunez scorer 3,00
Kemar Roofe scorer 3,25
Pizzi scorer 3,40
Ryan Kent scorer 4,75

Odds er senest opdateret tirsdag den 3. november klokken 15.21.

Benfica er favoritter til at vinde opgøret ifølge bookmakerne, og kigger man på de to klubbers trupper, så er der da heller ikke nogen tvivl om, at det portugisiske storhold har det bedste hold. Benfica topper gruppen, da de har en bedre målscore end Rangers. Benfica slog Lech Poznan ude med 4-2 i første spillerunde, mens de i sidste uge vandt sikkert med 3-0 hjemme mod Standard Liège. 

Rangers vandt deres første gruppekamp med 2-0 ude mod Standard Liège, mens de hjemme slog Lech Poznan med 1-0 i sidste uge. 

Benfica mødte mandag Boavista på udebane i den portugisiske Primeira Liga, og her løb de ind i et meget overraskende nederlag på hele 3-0. Det var samtidig Benficas første nederlag i sæsonen, men de ligger stadig fint til. Kun Sporting har flere point end dem, og de har blot et point mere. 

Rangers var i aktion i søndags, hvor de ude sejrede med 1-0 mod Kilmarnock på et sejrsmål scoret af backen James Tavernier, der scorede fra 11-meterpletten. 

Det er faktisk første gang, at Benfica og Rangers mødes, selvom begge klubber har deltaget i europæiske turneringer mange gange før. 

Bud på startopstillinger

Benfica: Vlachodimos - Goncalves, Otamendi, Vertonghen, Tavares - Pizzi, Gabriel, Pedrinho - Everton, Waldschmidt, Nunez

Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic - Kamara, Davis, Arfield - Hagi, Roofe, Kent

Ovenstående opstillinger er identiske med holdenes startformationer i sidste Europa League-runde.

Odds på Arsenal - Molde

Nedenfor finder du de bedste odds på kampen mellem Arsenal og Molde fra Europa Leagues Gruppe B. Det er et topopgør i gruppen, da begge hold inden kampen har maksimumpoint for de første to kampe. Der er kickoff klokken 21.00, og du kan se kampen på 6'eren eller på streamingtjenesterne Dplay og Eurosport Player.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Arsenal 1,27
Uafgjort 6,50
Molde 11,00
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,47
Under 2,5 mål 2,85
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,87
Nej 2,10
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Pierre-Emerick Aubameyang scorer 1,52
Eddie Nketiah scorer 1,80
Nicolas Pepe scorer 2,20
Reiss Nelson scorer 2,80
Bukayo Saka scorer 3,50
Magnus Eikrem scorer 5,50

Odds er senest opdateret tirsdag den 3. november klokken 10.59. 

Arsenal er som oddsene antyder store favoritter til at besejre de forsvarende norske mestre fra Molde. Som nævnt har begge mandskaber seks point efter de første to Europa League-runder, og man må formode, at Arsenal ønsker at få de tre point i torsdagens kamp for at tage førstepladsen med lidt luft ned til Molde. 

Begge mandskaber var i aktion i søndags, og her hentede begge hold udesejre i henholdsvis Premier League og Eliteserien. Arsenal vandt en flot 1-0-sejr på Old Trafford mod Manchester United på et straffespark sat ind af Pierre-Emerick Aubameyang.

Molde vandt 3-1 i deres kamp mod bundholdet Mjondalen. Her havde Martin Ellingsen et fremragende indhop, da han scorede to mål i kampen. Molde var endda bagud, da den 25-årige nordmand kom ind. 

Molde ligger dog langt, langt efter Bodø/Glimt i tabellen. Molde har 46 point, mens Bodø/Glimt har hele 62 point. Det vil sige, at førerholdet kan blive norske mestre i næste runde, hvis resultaterne flasker sig. 

Arsenal ligger nummer ni i Premier League med 12 point efter syv kampe, men det er værd at nævne, at de blandt andre har mødt Liverpool, Manchester City, Leicester og Manchester United. De har kun fire point op til Liverpool, så de er bestemt ikke langt væk i tabellen.

Det er ligeledes første gang, at Arsenal og Molde mødes. 

Bud på startopstillinger

Som nævnt er det svært at gisne om storholdenes startopstillinger i Europa League, da de ofte prioriterer den hjemlige liga højere end Europa League. Men nedenfor er et bud på de to holds startopstillinger fra Sportskeeda.

Arsenal: Runarsson - Mustafi, Xhaka, Kolasinac - Cedric, Willock, Ceballos, Maitland-Niles, Pepe - Nketiah, Nelson 

Molde: Linde - Wingo, Bjørnbak, Gregersen, Haugen - Aursnes, Eikrem, Ellingsen - Hestad, Omoijuanfo, Brynhildsen

Odds på Leicester - Braga

Herunder kan du finde de bedste odds på kampen mellem Leicester og Braga fra Gruppe G i Europa League. Også den kamp er et opgør mod nummer et og to i gruppen. Du kan se kampen direkte på Canal 9 samt Dplay og Eurosport Player med kickoff klokken 21.00 torsdag aften.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Leicester 1,82
Uafgjort 4,00
Braga 4,75
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,90
Under 2,5 mål 2,00
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,82
Nej 2,05
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Jamie Vardy scorer 1,82
Kelechi Iheanacho scorer 2,20
Cengiz Ünder scorer 3,30
Harvey Barnes scorer 3,80
Abel Ruiz scorer 4,25
Ricardo Horta scorer 4,60

Odds er senest opdateret tirsdag den 3. november klokken 11.40.

Også Leicester og Braga har maksimumpoint i gruppen efter de første to kampe. Leicester har slået Zorya og AEK med henholdsvis 3-0 og 2-1, mens Braga har slået AEK og Zorya med henholdsvis 3-0 og 2-1. Begge hold ligger altså side om side med samme målscore. 

Begge hold spillede mandagskampe i denne uge, så der er ingen fordel til nogle af holdene i den henseende. Leicester sejrede med 4-1 ude mod Leeds, mens Braga slog Famalicao med 1-0 på hjemmebane.

Leicester ligger nummer to i Premier League og har kun et point op til Liverpool på førstepladsen. I Primeira Liga går det også fint for Braga, der efter seks runder ligger nummer tre i tabellen. Kun Benfica og Sporting ligger foran dem. 

Også her er der tale om et første møde mellem de to klubber. 

Bud på startopstillinger

Leicester: Schmeichel - Justin, Fofana, Fuchs - Ünder, Tielemans, Mendy, Thomas - Barnes, Maddison - Vardy 

Braga: Matheus - Viana, Carmo, Raul Silva - Esgaio, Castro, Fransergio, Moura - Gaitan, Horta - Paulinho